Alkol ve OFFROAD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,403
Ynt: Alkol ve OFFROAD

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Nereye gittiğimizden çok ,kiminle gittiğimiz çok daha önemli,
[attachment=1]

Orhan Abi bayıldım bu kelimeye.

2jf0ltv.gif

Etiketler

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
teşekkür ederim, kendine iyi bak(özellikle deniz'e dahada iyi bak)

Rica ederim Orhan Abi, saygılar, Deniz kendi kendine bakabiliyor bana pek birşey düşmüyor artık. Bundan sonra artık o bana bakacak :D :D. Bugünlerde biraz üzgün malum aracı satışa çıkardım mecburiyetten.

Daha sonra onunla beraber toplayacağız bir araç artık, o bana destek olur bundan sonra. ;)

Çaldığım yetmiyormuş gibi hemende yerine koydum ;D ;D
umarım orhan bey kızmaz yada en yakın birlikte katılabileceğimiz bir etkinlikde telif hakkı öderiz
önce bir güzel saç kavurma yapılır ardından semaverde çok güzel çay yapılır.. ;D ;D
şimdide rüşvetmi teklif ettim neee.... :D :D

Sn.pehlivan .Size harfiyen katılıyorum.Bu dediklerinizi uygulamak gerek .o halde birimiz hadi demeli.sayoı ve selam ile.(biraz gecikmeli bir cevap oldu.kusura kalmayın.)bu aralar dalgınlık var.

sertem41' Alıntı:
Rica ederim Orhan Abi, saygılar, Deniz kendi kendine bakabiliyor bana pek birşey düşmüyor artık. Bundan sonra artık o bana bakacak :D :D. Bugünlerde biraz üzgün malum aracı satışa çıkardım mecburiyetten.

Daha sonra onunla beraber toplayacağız bir araç artık, o bana destek olur bundan sonra. ;)

Sağlık olsun,daha güzelini yaparsınız
Deniz takma kafanı, :D her yapılan, bir öncekinden daha güzel,daha sağlam olur, yeterki geçmişten gereken dersleri çıkarabilelim

sayokan' Alıntı:
Çaldığım yetmiyormuş gibi hemende yerine koydum ;D ;D
umarım orhan bey kızmaz yada en yakın birlikte katılabileceğimiz bir etkinlikde telif hakkı öderiz
önce bir güzel saç kavurma yapılır ardından semaverde çok güzel çay yapılır.. ;D ;D
şimdide rüşvetmi teklif ettim neee.... :D :D

;D ;D güle güle kullan dostum ,
valla semaverde çaya hayır dediğim ,duyulmamıştır adına ister rüşvet, ister ikram'de farketmez. ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Sağlık olsun,daha güzelini yaparsınız
Deniz takma kafanı, :D her yapılan, bir öncekinden daha güzel,daha sağlam olur, yeterki geçmişten gereken dersleri çıkarabilelim

Teşekkürler Orhan Abi temennilerin için. Sözüm var ona, dediğin gibi işi öğrendik artık fakat şu an önümüze bakmamız lazım, Deniz de o zamana kadar ehliyetini alır, ben de yavaş yavaş yan koltuğa geçerim.

Saygılar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
;D ;D güle güle kullan dostum ,
valla semaverde çaya hayır dediğim ,duyulmamıştır adına ister rüşvet, ister ikram'de farketmez. ;D

samimiyetiniz ve içtenliğiniz için teşekkür ederim...
semaverimiz ikram için her zaman sıcak tutulacak. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR