atiladi' Alıntı:Evet, tek başına, sökülmüş bir alkoven elinize geçerse, satın alıp başka bir araca bindirebilirsiniz, amaaaaaaaaaa, takılacak araç ruhsatında "özel amaçlı taşıt alkovenli motokaravan" olarak görünüyorsa....Yani kaza geçirmiş, alkoveni parçalanmış yok olmuş veya yanmış bir karavan satın alırsanız, sonrada çıkma bir alkoven bulabilirseniz, hasarlı alkovenle değiştirebilirsiniz...
Bu uyanıklığı düşünmek, ne ilk nede, son, herkes zaman zaman bu noktaya takılır...ama nafile...
TUNCO' Alıntı:Ben indigo yu Navara ya takmayı düşünmüştüm... Sonuçda Proje çizilemiyor takılamıyor yani oğru anladım demi... Her hangi bir Karavan firması mühendisi yapamıyor bunu ... Ama hala sebebini anlamadım... Yani sonuç da ben Bir kamyon alsam ona gidip istediğim çıkma kasayı takdıra biliyorum tek problem proje oluyor... Karavan olunca ayni şey olmuyor çok ilginç...
cuneytulu' Alıntı:Bu açıklamalar ışığında aracın motorunu sıfırlamak ve şanzıman ve diferensiyele uygun çıkma motorla değiştirmek daha kolay bence. Ben J9 için 7.000 tl sıfır sayılabilecek isuzu motor bulmuştum. Araştırmanızı öneririm.
asilturk' Alıntı:sanıyorum arkadaşın merak ettiği (buarada benimde merak ettiğim) yurtdışından bir karavan getirip üstünü burda başka bir araca chance edebilirmiyiz? :![]()
TA2RX' Alıntı:NE KADAR BİLİRSEN BİL,ANLATABİLDİKLERİN, KARŞINDAKİNİN ANLAYABİLECEĞİ KADARDIR.
TUNCO' Alıntı:Arkadaşlar ;
Bir motokaravana ait alkoven sökülerek başka bir araca takılabilir mi ?