Alman üretim SVD Verpackungen üretimi 1000 lt seyyar depo 39TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amiralkuznetsov Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,885

amiralkuznetsov

Ana Kamp
Yer
TC
Alman üretim SVD Verpackungen üretimi 1000 lt seyyar depo
Alman teknolojisi ve standartlarında üretilmiş olan “Tecobag”denenmiş ve test edilmiştir. Su,Süt, meyve suyu ve şarap gibi sıvıların nakliye ve depolamasında uygundur.
Sınırlı sayıda Almanya’dan gelmiş üründür.

Faydaları:
1-Güvenli, güvenilir nakliye
2-1000 lt depolama kapasitesi
3-kullanışlı boyut
4-ekonomik
Firma sitesi: http://www.svd-verpackungen.de/
Polyester ve polietilen depolar günışığıyla temas ettiği için bakteri ve yosun ürer. Çok sık temizlenmesi lazım. Günışığı geçirmiyor. Nakliye masrafı da normal depoya göre yok.

Ev ve işyerlerinde, tarım alanlarında ve seralarda, afet ve yardım çalışmalarında, itfaiye araçlarında, inşaat alanlarında, orman yangınlarında, balık yetiştiriciliğinde, hastane ve okullarda, kısacası suya ihtiyaç duyulan her yerde çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.
Yatlara, teknelere kolaylıkla girebilir. Su nakliyesi ve depolanması gerekebilen birçok yerde kullanılabilir.
UV ışınlarını geçirmez, bu sayede yosun tutmaz ve temizlik gerektirmez.
Katlanabilir ve çok az yer kaplar.
Hafiftir, çok sağlamdır, nakliyesi kolay ve ekonomiktir.
Kurulumu pratiktir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
Tamir gerektiğinde, kullanıcı tarafından yerinde ve kolaylıkla onarılabilinir.
Açık ölçüleri:310 x 135 cm
Sarılı ölçüleri:50 x 13 x 8 cm ve 2 kg ağırlığında

Sipariş için tüm Türkiye kargo benden
Kapınızda kontrol edip ödeme yapacaksınız…
Herşey dahil sadece 39 TL
Adres,isim,tlf. no bilginizi bana gönderiniz ya da arayınız…
E-posta:zeusdede@yahoo.com
GSM:+90-535-505 04 94 Dicle
PTT Kargo ile kapınızda ürünü teslim aldıktan sonra ödeme yaparsınız.Kargo ücreti fiyata dahildir.
Sizin ödeyeceğiniz rakam sadece:39 TL

Etiketler
Ynt: Alman üretim SVD Verpackungen üretimi 1000 lt seyyar depo 39TL

Karavan ve tekne gibi hareketli araçlarda, akışkanlar dinamiğine göre hareket eden 1 tonluk bir hareketli yük ***CİDDİ*** bir tehlike demektir. Lütfen bunu unutmayın!

Ynt: Alman üretim SVD Verpackungen üretimi 1000 lt seyyar depo 39TL

Sayın TA2RX,
İlgi ve verdiğiniz teknik bilgi için teşekkür eder;
Saygılarımı sunarım.

Ynt: Alman Üretim Svd Verpackungen Üretimi 1000 Lt Seyyar Depo 39tl

İlginize teşekkür ederim.
Ürün ilgilenen üyeye gönderilmiştir.
Ayrıca yenisi yok ve gelmeyecektir.
Saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR