Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması
Bu geleneksel toplantiyi kiskanmamak elde degil.Karin icinde kalmak gercekten zor ama hallerinden belli ki kimsenin sikayeti yok Darisi bizim basimiza diyelim.Türkiye'de Formula 1 yarisi yapilmasi da bir hayaldi,gercek oldu
Formula1 pisti hakkındaki o haberi ben de duymuştum.Pistin maliyetlerinin yüksek olması neden olarak gösterilmişti yanlış hatırlamıyorsam.Pistin f1 yarışı dışında fazla kullanılamaması da bir handikap bence.Organizasyon ve etkinlikleri konusunda da eksikleri var.Bilet fiyatları konusunda aynı görüşte değilim maalesef.2010 bilet fiyatları çok uygun bence.Erken almanın da artısı var,tabi biraz da ne kadar istekli olunduğuyla
Almanların kış ortasında yaptıkları organizasyona hayran kalmamak elde değil gerçekten.
Fotoğraflar da harika olmuş. Birçoğu kartpostal gibi.
Biz onlar kadar organize olamasak da yaz aylarında yapılan festivaller hiç de yabana atılacak gibi değil arkadaşlar.
Ufuk, bu arada motorun hayırlı olsun. Yakında havalar iyileşecek,
güzel bir gezi ile sezonu açarız umarım.
Selamlar.
AFRİKALI' Alıntı:
Almanların kış ortasında yaptıkları organizasyona hayran kalmamak elde değil gerçekten.
Fotoğraflar da harika olmuş. Birçoğu kartpostal gibi.
Biz onlar kadar organize olamasak da yaz aylarında yapılan festivaller hiç de yabana atılacak gibi değil arkadaşlar.
Ufuk, bu arada motorun hayırlı olsun. Yakında havalar iyileşecek,
güzel bir gezi ile sezonu açarız umarım.
Selamlar.
Merhaba Murat,
kusura bakma biraz geç cevap veriyorum, internete fazla giremiyorum da.
Havalar ısındığından beri hemen her hafta bir yerlere gidiyorum.
Hem motor gezisi hem de fotoğraf gezisi oluyor benim için.
Önce Çatalca köylerine bir gezi yaptık,
Sonra Kırklareli Vize ye bağlı İğneadaya kampa gittik
Bu haftasonu Sakarya Motorsiklet Festivaline katıldım.
Haftaya da kısmet olursa Edirne Kırkpınar güreşlerine gitmeyi düşünüyorum.
Bunların arasında da haftasonları İstanbul çevresinde kuş fotoğrafı çekme gezilerim oldu.
Selam ve sevgilerimle..