Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sekin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,329
Ynt: Almanya'daki Geleneksel Elefantentreffen 2010 Buluşması

Teşekkür edrim,hayat bir mücadeleden ibarettir,

Etiketler

senınle aynı fıkırdeyım abı.insaallah bizim gibi dusunenler vardır

Allah cümlemizi korusun.

Bu geleneksel toplantiyi kiskanmamak elde degil.Karin icinde kalmak gercekten zor ama hallerinden belli ki kimsenin sikayeti yok :smiley: Darisi bizim basimiza diyelim.Türkiye'de Formula 1 yarisi yapilmasi da bir hayaldi,gercek oldu :smiley:

Formula Türkiyeye veda ediyor katılım olmadığından galiba bu yıl sondu yanlış hatırlamıyorsam. ;)

Biletleri biraz ucuz tutsalardı katılım daha fazla olurdu..
Hepimiz TV den izleyebildik ancak...

Formula1 pisti hakkındaki o haberi ben de duymuştum.Pistin maliyetlerinin yüksek olması neden olarak gösterilmişti yanlış hatırlamıyorsam.Pistin f1 yarışı dışında fazla kullanılamaması da bir handikap bence.Organizasyon ve etkinlikleri konusunda da eksikleri var.Bilet fiyatları konusunda aynı görüşte değilim maalesef.2010 bilet fiyatları çok uygun bence.Erken almanın da artısı var,tabi biraz da ne kadar istekli olunduğuyla ;)

Almanların kış ortasında yaptıkları organizasyona hayran kalmamak elde değil gerçekten.
Fotoğraflar da harika olmuş. Birçoğu kartpostal gibi.
Biz onlar kadar organize olamasak da yaz aylarında yapılan festivaller hiç de yabana atılacak gibi değil arkadaşlar.

Ufuk, bu arada motorun hayırlı olsun. Yakında havalar iyileşecek,
güzel bir gezi ile sezonu açarız umarım.
Selamlar.

AFRİKALI' Alıntı:
Almanların kış ortasında yaptıkları organizasyona hayran kalmamak elde değil gerçekten.
Fotoğraflar da harika olmuş. Birçoğu kartpostal gibi.
Biz onlar kadar organize olamasak da yaz aylarında yapılan festivaller hiç de yabana atılacak gibi değil arkadaşlar.

Ufuk, bu arada motorun hayırlı olsun. Yakında havalar iyileşecek,
güzel bir gezi ile sezonu açarız umarım.
Selamlar.

yapamadıgımız geziyi tez zamanda yapalım diyorum

kuroscu' Alıntı:
yapamadıgımız geziyi tez zamanda yapalım diyorum

Haklısın Krosçu, havalar da düzeldi sayılır artık. Buluşalım bir haftasonu da bizleri gezdir şu kemerburgas arkalarını.
Selamlar.

beyler ben buluşmayı cok sevdim aslında bizde uludağda böyle bişey yapmalıyız :D

Merhaba Murat,
kusura bakma biraz geç cevap veriyorum, internete fazla giremiyorum da.
Havalar ısındığından beri hemen her hafta bir yerlere gidiyorum.
Hem motor gezisi hem de fotoğraf gezisi oluyor benim için.

Önce Çatalca köylerine bir gezi yaptık,
Sonra Kırklareli Vize ye bağlı İğneadaya kampa gittik
Bu haftasonu Sakarya Motorsiklet Festivaline katıldım.
Haftaya da kısmet olursa Edirne Kırkpınar güreşlerine gitmeyi düşünüyorum.

Bunların arasında da haftasonları İstanbul çevresinde kuş fotoğrafı çekme gezilerim oldu.
Selam ve sevgilerimle..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR