Almayı Düşündüğüm Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atekinsoy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,813

atekinsoy

Çok çalış duvarda yazmaz her kural...
Yer
Kayseri
Web
www.ahmetpasa.net
Defender 1989 model 2.5 LPG

251756635al.jpg

25175663irt.jpg

25175663998.jpg

AÇIKLAMASI TÜM MOTOR VE YÜRÜYEN AKSAMI KAYSERİ OTOKAR SERVİSİNDE ŞUAYİP USTA TARAFINDAN YAPILMIŞTIR.CAMEL TROPY RENGİNE BOYANMIŞ 6 ADET SİS FARI TAKILMIŞTIR.LPG MEVCUT VE RUHSATA İŞLİDİR.İÇ DÖŞEME (TAVAN-TABAN)VE KOLTUKLAR YENİLENMİŞTİR.11+1 KİŞİLİKTİR.2011 TEMMUZ AYINA KADAR MUAYENESİ YAPILMIŞTIR.CONTİNENTAL LASTİKLERİ VARDIR.ARAZİSİ ÇOK GÜZEL ÇALIŞMAKTADIR.BAGAJ KISMINDAKİ KOLTUKLAR SANDIKLI YAPILMIŞTIR. ÖZEL PORT BAGAJI VE ÖN KORUMASI MEVCUTTUR.

malum sitede 25175663 ilan numarası ile satışa çıkarılmış defender' ı almayı düşünüyorum, fikirleriniz benim için çok önemli

Etiketler
Ynt: Almayı Düşündüğüm Defender

Bence güzel araba ihaleden cıkma bi arac alsan o haliyle en az 7-8 binlira istiyorlar.Sonra motor bakımı ic döşeme,lpg,aksesuar,lastik,evrak-vergi işleri,trafige cıkma izni muanesi,boyası desen bir sürü masraf cıkıyor.
Bu aracı alsan derli toplu bakımlı bi arac almış olacaksın yukarda saydıgım şeyleri yapmamış zamandan tasarruf etmiş olacaksın bide iyi ustaya denk gelmek uygun fiyata parca bulmak gibi aklında bir sürü soru işareti olacaktı.
Ben şahsen müsayit olsam almayı düşünürdüm.
EDİT:Siteye ayrıntılı inceleme yapmadıgım halde bana güzel gelen bi kac ilan daha gördüm ( İlan no: #25607228 , #25304369 , #24840550 )

Ynt: Almayı Düşündüğüm Defender

bu makina bizim evin orda :smiley::smiley: eğer Kayseride iseniz gelin kendi gözünüzle görün derim gerçekten mükemmel bir araç bende bu hobide yeniyim iyi kötü diyemem ama yakından görüp incelendiğiniz zaman hayran kalacaksınız eminim :smiley::smiley::smiley:

Saygılar FARUK

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR