Alti-Baro-Termo Özellikli Solar Enerjili Casio G-Shock Güç Göstergesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventureman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,311

adventureman

İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.
Yer
Ankara
G-shock riseman en sevdiğim saatlerden biriydi gerçekten muhteşem bi genel anlamda temizdir çok ufak tefek yıpranmaları mevcut

İlanı saat illa satılsın diye vermediğimden fiyat biraz yüksek olabilir ilanı meraklısı için verdim zaten

fiyat 220 liradır

gerçek bi güç göstergesi geçirdiği testleri izlemeniz için link
http://www.gshock.com/content/toughness/resistance/

1444.jpg

1446.jpg

1447.jpg

Teknik Özellikler

* Multi-Band Atomic Timekeeping (US, UK, Germany, Japan, China) Multi-Band Atom Timekeeping (ABD, İngiltere, Almanya, Japonya, Çin)
* Receives time calibration radio signals which keep the displayed time accurate Görüntülenen zaman doğru tutmak Aldı zaman kalibrasyon radyo sinyalleri
* Auto receive function (6 times per day) Otomatik (günde 6 defa) fonksiyonu almak
* Manual receive function El fonksiyon almak
* Signal: US WWVB, UK MSF, Germany DCF77, Japan JJY40/JJY60, China BPC Sinyali: WWVB, Almanya DCF77 İngiltere MSF, Japonya JJY40/JJY60, Çin BPC ABD
* Frequency: US 60kHz, UK 60kHz, Germany 77.5kHz, Japan 40/60kHz, BPC 68.5kHz Frekans: 60kHz, İngiltere 60kHz, Almanya 77.5kHz, Japonya 40/60kHz, BPC 68.5kHz ABD
* Tough Solar Power Zor Güneş Enerjisi
* Shock Resistant Şok Dayanıklı
* 200M Water Resistant 200M Su Geçirmezlik
* Auto EL Backlight with Afterglow Afterglow ile otomatik EL Backlight
* Altimeter Altimetre
* Measuring range: -700 to 10,000m (-2,300 to 32,800ft) Ölçüm aralığı: -700 ile 10.000 m (-2.300 için 32.800 ft)
* Measuring unit: 5m (20ft) Ölçüm birimi: 5m (20ft)
* Manual memory measurements Manuel bellek ölçümleri
* Memory capacity: 20 records Bellek kapasitesi: 20 kayıtlar
* Measurement data: altitude, month, date, time Ölçüm verileri: irtifa, ay, tarih, saat
* High altitude memory Yüksek irtifa bellek
* Others: Reference altitude setting, Altitude tendency graph, Elapsed time measurement and altitude change indicator) Diğerleri: Referans yükseklik ayarı, yükseklik eğilim grafiği, Geçen süre ölçüm ve yükseklik değişim göstergesi)
* Barometer Barometre
* Display range: 260 to 1,100 hPa (7.65 to 32.45 inHg) Ekran aralığı: 260 (32,45 inHg 7.65) 1100 hPa
* Display unit: 1 hPa (0.05 inHg) Görüntü birimi: 1 inç (0,05 inHg)
* Atmospheric pressure tendency graph Atmosferik basınç eğilim grafiği
* Atmospheric pressure differential grapic Atmosferik basınç farkı grapic
* Thermometer Termometre
* Display range: -10 to 60 C (14 to 140 F) Ekran aralığı: -10 ile 60 C (14 140 F)
* Display unit: 0.1 C (0.2 F) Görüntü birimi: 0.1 C (0.2 F)
* World Time Dünya Saati
* 29 times zones (33 cities), city code display, daylight saving on/off 29 kez bölgeleri (33 il), şehir kodu ekranı, gün ışığı açma / kapama tasarruf
* 5 Daily Alarms (1 with snooze) 5 Günlük Alarmlar (erteleme 1)
* Countdown Timer Geri sayım zamanlayıcı
* Measuring unit: 1 second Ölçüm birimi: 1 saniye
* Countdown range: 1 minute to 24 hours (1 hour and 1 minute increments) Geri sayım aralığı: 24 saat (1 saat ve 1 dakikalık artışlarla) için 1 dakika
* 1/100 second stopwatch 1 / 100 saniye kronometre
* Measuring capacity: 23:59'59.99" Ölçüm kapasitesi: 23:59 '59 .99 "
* Measuring modes: Elapsed time, split time, 1st-2nd place times Ölçüm modu: Geçen zaman, ayrı zaman, 1-2 yer kez
* Hourly Time Signal Saat Başı Sinyal
* Auto Calendar (pre-programmed until the year 2099) Otomatik Takvim (pre-yıl 2099 kadar programlanmış)
* 12/24 Hour Formats 12/24 Saat Biçimleri
* Button tone operation on/off Açık / kapalı Düğme sesi operasyon
* Accuracy: +/-15 seconds per month (with no signal calibration) Doğruluk: Ayda + / -15 saniye (sinyal kalibrasyonu)
* Storage Battery CTL1616 Depolama Pil CTL1616
* Battery Power Indicator Pil Güç Göstergesi
* Power Saving Function Güç Tasarruf Fonksiyonu
* Approx. Yak. battery life: 9 months on full charge (without further exposure to light) Pil ömrü: Tam şarj 9 ay (daha fazla maruz ışık olmadan)
* Module 3147 Modülü 3147

Size of case/total weight davanın Boyut / toplam ağırlığı
GW9200 51 x 48.9 x 15.9mm / 60.9g GW9200 51 x 48.9 x 15.9mm / 60.9g

satış yaptığım referanslarım
1-Reha bey(reha)
2-Mahmut bey(kasırga1)
3-Müfit bey(fix)
4-Serkan bey(serkan35)
5-Mustafa bey(dr_musty)
6-Fatih bey

Etiketler
Ynt: Alti-Baro-Termo Özellikli Solar Enerjili Casio G-Shock Güç Göstergesi

güncel

güncel

selam ilanları takip ediyorum ve sizin bir çok ilanınızın olduğunu gördüm. saat konusunda saatçi olduğunu düşünerek acaba elinizde prg 40 casio bulunurmu. yanılıyorsam bagışlayın beni

berkant68' Alıntı:
selam ilanları takip ediyorum ve sizin bir çok ilanınızın olduğunu gördüm. saat konusunda saatçi olduğunu düşünerek acaba elinizde prg 40 casio bulunurmu. yanılıyorsam bagışlayın beni
Merhaba saatçi değilim sadece saat merakı olan biriyim bi dönem kolleksiyon yapmıştım söylediğiniz model malesef yoktur

cevap için teşekkür ederim. sizi haddim olmayarak uyarmak isterim= ilan verdiğiniz saatin sıfırı daha uygun olarak sanal ortamda var. yanlış anlamamanız dileğiyle.

doğrudur ben de illa satılsın diye ilanı vermedim zaten ayrıca bu fiyata sıfırı nerde varsa bana da söylerseniz sevinirim.

http://www.saatturk.com/?urun-detay_15855_Casio_Bay_G_Shock_G-2300F-4DR.html
Aynı saat zannedersem sıfırı 203,00tl

serdar abicim yav alsammı ne yapsam :D hoş saatmiş gerçekten.

size özelden mesaj atmıştım cevap vermediniz

simurg2' Alıntı:
http://www.saatturk.com/?urun-detay_15855_Casio_Bay_G_Shock_G-2300F-4DR.html
Aynı saat zannedersem sıfırı 203,00tl
Bendeki saat riseman g-9200 modeli linkteki saat bendekinin yanında çocuk saati gibi kalır bilginize...

saatin kordonunda hafif bi yırtık oluştu ancak kullanılabiliyor fakat ben yine de sıfır ptotrek kordonu aldım yanında onuda yedek olarak vereceğim.

serdar kardeşim bunun sıfır fiyatı nedir?saat nasıldır önerir misin? kordon birebir orjnal midir?senin biçtiğin fiyat nedir?

Değerli arkadaşlar saatin tek kordonu kopmuştur orjinal kordonu arıyorum ancak şuan protrek kordonu aldım oda uydu ancak orjinali bulursam onu takacağım bilginize.

Değerli arkadaşlar casıo yetkili bayisinden saatin orjinal kordonu alınmıştır şuan hiçbir sorunu yoktur saat muhteşem bence 4 farklı çeşit protrek ve diğer doğa sporları saati kullandım ama en iyisi cidden bu en başta güneş enerjisiyle çalışması büyük avantaj pil kapağı açılmadığından su alma diye bi durum asla söz konusu bile olmuyor ayrıca darbelere suya mukavemeti gerçekten harika yeni alınmış pro treklerin bile su geçirdiğini gördüm ama ben bu g-shockla defalarca dalış yaptım en ufak bi sorun yok ayrıca güç tasarrufu olmasıda büyük avantaj yani saat belli süre hareket etmezse uyku moduna geçiyor buda büyük bi avantaj açık söylemek gerekirse bence doğa sporları saati g-shocktur çünkü pro-trekler bunlara nazaran çok daha narin kullanımı özen gerektiren saatler.Saatin sıfırı 300-400 arası sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler