KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
neden olmasın ertan abi tanıdık bir matbaa varsa sizin sorunu çözeriz hem gerçekçi hem masrafsız yada bir gömü buluruz kolay yoldan
eeeeee şimdi bunu gerçek sanıp işyerime polisler baskın yapıyormuş işe bak sen.
ne olacak bu ergenenin hali peki :'(
Temizlik şirketine telefon et. Temizliğe birini iste. Bütün dileklerini yerine getirsin.
Biri bana offroad aracını arazide nasıl kullanacağımı anlatıp öğretebilir mi ?
(Bir sene de 78,000 Km 4 cift lastik ve kırılan şanzuman, triger kopması ve 3 kez kırdığım aksa rağmen öğrenemedim de)
(benim arac zaten otomatik gaz fren den başka bişey yok. hatta bide cruise control ve stabilite kontrol vs vs var. bana göbek yaptıyıyor anca. )
HES konusu dert etmeyin yakında bütün dereler iklim değişikliğinden dolayı önce kuruyacak, sonra da her yeri su basacak ve buz devrine gireceğiz. Kendini boşuna paralama.
Yarın hakkariye gidiyorum. Şu sorunları bitirmeye, Önerin varmı alttaki ?
akşamı bilmem ama öğlene simit ayran iyi gider bu ekonomik şartlarda ve bu moral bozukluğunda.belki biraz olsun zorda olanların durumunu anlar ve yaptığımız israftan vazgeçeriz.
alttaki,bir çocuğu benim için sevindirirmisin lütfen...
Tabikide, akşam eve gittiğimde oğlumla sünger bob şarkısı açıp dans edicem, o buna çok seviniyor
Alttaki şuanda nerde olmak ve ne yapmak isterdin?
"Topiği yeni gördüm, gerilimle başlamış ama süper gidiyor, ilbeğ arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum 'akyü'sü oldukça iyi anlaşılan.. ;D ;D"
Saygılarımla..
kafayı dağıtmak için öncelikle sağlam bir duvar bulup en az beş metre mesafeden koşturup bodoslama duvara çarpacaksın eğer birşey olmazsa bu işlemi kafayı dağıtana kadar tekrarlayacaksın...
alttaki yukarıda yazdığımı uygulamayı düşünürmüsün acaba ;D