Motosikletinle Meksika - Abd arasında kaçakçılık yapabilirsin Pardon doğru - dürüst kısmını kaçırmışım , kaçakçılık demeyelim o zaman , ticaret diyelim :
Alttaki , Antalya yöresine ait minik süs biberi turşularında bir tane yiyebilir misin ? Adını bilmiyorum malesef
Aynı biberdenmi bahsediyoruz bilmem ama daha dün Antalyadan gelen teyzemin getirdiği acı biberden yedim, sadece şunu söyliyeyim griptim ve boğazlarım ağrıyordu 10 dakkaya kendime geldim çoooook acıydı...
Aynı biberden bahsediyor olabiliriz . Minik minik oluyor , bana da hediye gelmişti hediye turşu
Acı olduğunu söylemişlerdi ama ağzından alev saçarsın dememişlerdi İddia ediyorum ve kesinlikle abartmıyorum , dünyanın en acı biberi olduğuna eminim , daha acısı olamaz ! 15 dakika ağladım
Nadiren risk alırım . Önemli olan doğru zamanda doğru riski alabilmek . Yaptım olacak diyesim geldi nedense
Aşağıdaki , aynı soru ; Her zaman risk alır mısın ?
birisi acı biber mi dedi ;D çok olmamak şartıyla bir defada on onbeş tane yerim daha haftasonu köfteleri arkadaşa biberleri kendime aldım sonuç mu harika bir duygu ama sonuncuyu yiyemedim diye üzüldüm :'(
akşama senin için patlıcan közlemesiyle güzel bir tarhana çorbası yaparım ama yanında yoğurlu acı biber kızartması olacak
alttaki;bana ödünç pazar günlerini verirmisin :
Gözüm kestiği her türlü riski her zaman alırım.Bilirimki risk almadan büyük şeylere sahip olamazsın,ancak risk alarak pek çok seye kavuşur,ulaşırsın.(bu sadece bişeylere sahip olma adına değil,tüm hayata dair)
birisi acı biber mi dedi ;D çok olmamak şartıyla bir defada on onbeş tane yerim daha haftasonu köfteleri arkadaşa biberleri kendime aldım sonuç mu harika bir duygu ama sonuncuyu yiyemedim diye üzüldüm :'(
akşama senin için patlıcan közlemesiyle güzel bir tarhana çorbası yaparım ama yanında yoğurlu acı biber kızartması olacak
alttaki;bana ödünç pazar günlerini verirmisin :
Bu güne kadar Pazar günlerim boştu,hepsini veremezdim ama sevdiğim bir kardeşimsin,senin için istisnam mutlaka olurdu.
Geçen haftadan sonra artık Pazar'larıda çalışacağım.
Alttaki,
Diyelim,(büyük olasılıklada öyle)çok uzak şehirlerde yaşıyoruz sacede ben rica ediyorum diye,benim için yarım gününü ayırıp,siparişimi bulup bana kargolarmıydın?
Diyelim,(büyük olasılıklada öyle)çok uzak şehirlerde yaşıyoruz sacede ben rica ediyorum diye,benim için yarım gününü ayırıp,siparişimi bulup bana kargolarmıydın?
ertan abi bende bu soruya kayıtsız kalamadım yarım gün değil birkaç günümü bile ayırdığım zamanlar oldu ve yine olur.
sizin için bir saat fazladan çalışırım ve elinize ne geçeceğini öğrenmek isterseniz adresi yazmanız gerekli ;D
alttaki;benim yerime şu bayanlarla sen ilgilenirmisin ben yoruldum bu işten(bayan giyim mağazası işletiyorum)azıcık da sen kaprisini çekiver ben dağlara kaçayım
ertan abi bende bu soruya kayıtsız kalamadım yarım gün değil birkaç günümü bile ayırdığım zamanlar oldu ve yine olur.
sizin için bir saat fazladan çalışırım ve elinize ne geçeceğini öğrenmek isterseniz adresi yazmanız gerekli ;D
alttaki;benim yerime şu bayanlarla sen ilgilenirmisin ben yoruldum bu işten(bayan giyim mağazası işletiyorum)azıcık da sen kaprisini çekiver ben dağlara kaçayım