küçük ağa
Zirve
Ynt: Amanos'larda Nar Ekşisi Yapımı
-
-
Hayırlı olsun Cavid bey eksik kalırsa alo de yetiştiririm hepsi eşgi olsun selamlargezmen' Alıntı:Nasılsa ustadan öğrendik ya, bu yıl, az da olsa nar ekşimizi yaptık.
Cavid Sezen
sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
Cavid abi bende okudum hanımla birlikte denemeye karar verdik.Şimdi iş ekşi nar bulmaya kaldı.
Tarifi usta tüm ayrıntılarıyla anlatmış, bizede uygulamak düşer.
Sağolasın "KÜÇÜKAĞA" annemin amcasının adı (lakabı değil) Küçükağa imiş erken göçmüş.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
küçük ağa' Alıntı:bu yıl bizde yaptık dağıtım başladı kargolarda sıkıntı var otobüsler almıyor çok ceza yazıyorlarmış gelenlerle göndermeye çalışıyorum
küçük ağa' Alıntı:Sabah saat 07'15 te başladık,gece 001'de bitirdik bu sene meyve az tutmuştu ama çok güzel oldu.Benim eşgiyi kaynatmakla sezonu açtık akrabaların eşgi kaynatması ile devam ettik.abimgilin eşgisini kaynatarak sezonu kapattık seneye nasip olursa aynen devam,Niyazi bey TÜRKÜ seven TÜRKÜ söyler TÜRKÜLERLE kalın selamlar
küçük ağa' Alıntı:Hayırlı olsun Cavid bey eksik kalırsa alo de yetiştiririm hepsi eşgi olsun selamlar
Üstad biz nar kabuğunu atmıyoruz kenarda köşede kuruturuz yakacak olarak kullanıyoruz özellikle mangaldaamanos80' Alıntı:Başkanım; nar kabuğunu kurutarak odun kömürü yerine kullanılabilecek kalitede yakacak elde edildiğini ve işin artık ticari boyuta kadar taşındığını duydum. Büyük ihtimalle siz bilirsiniz ama, forumda da paylaşayım dedim.![]()
![]()
![]()