Amarokun İlk Testi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaykarakaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,906

olcaykarakaya

Yeni Dacia Duster Laureate 110 bg 4x4
Yer
İzmir
Amarokun Türkiyedeki ilk testi yayınlandı.
Onun yeri asfalt… diyorlar.
İşte testin linki
http://www.arabam.com/test/-VW-Amarok-20-BiTDI-Highline/Detay-292747?vzn=1

Etiketler
Ynt: Amarokun İlk Testi

vw kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki bu araçla araziye girersiniz ve biryerleri kırıp çıkarsanız eğer(''çıkabilirseniz tabi :smiley:,,)sanırım bir çeyrek amorak parasını da doğuşa parça parası olarak verirsiniz...

türkiyeye ithal edilen modellerde arka dif. kilidi ve 4x4 low seçeneği sunuluyor bence eleştiriden önce araca bir şans versek daha doğru olur sağlam bir At ile diğer pick up ların yaptıgını yapabilir gibi görünüyor :-\

uçankarga' Alıntı:
vw kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki bu araçla araziye girersiniz ve biryerleri kırıp çıkarsanız eğer(''çıkabilirseniz tabi :smiley:,,)sanırım bir çeyrek amorak parasını da doğuşa parça parası olarak verirsiniz...
Senin bu araç hakkında bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum, istersen youtube da vw amarok ile ilgili videoları bir izle ondan sonra kunuş, komik oluyorsun. Bende de 2004 model passat TDI var ve araç 200 binde canavar gbibi, eğer gerçekten vw sahibi isen sende bunu bilmen gerekir

sanırım passatınızı fazla kullanmıyorsunuz.benim aracım şuanda 178 binde ve bunun tamamı özel olarak kullanıldı.vw parçalarının pahalı olduğunu herkes biliyor siz bilmiyorsanız birşey diyemem.ayrıca amorakın videolarına baktım.videoya bakarak yorum yapılıyor olsaydı mankenlere makyaj yapılmadan podyuma çıkartsınlar bakalım o derece ilgi çekici oluyormu.zaman herşeyi ortaya koyacaktır başka da söze gerek yok sanırım.tek pişmanlığım viano almamak oldu :smiley: hiç değilse daha sağlam ve dayanıklı

http://www.youtube.com/watch?v=pmUK1Vff1ZU
size test videsou buyrun eğer buysa dediğiniz ben zaten t5 ile geziyorum böyle yerlerde ;D

arkadaşlar her zamanki gibi beklentilerinize göre yorum yapıyorsunuz aracı ben bizzat arazide kullandım gayet başarılı zorlandığım yerlerdede çamur lastiği olsa hiç bir sıkıntı yaratmazdı. Unutmayınki bu araç sadece offroad için üretilmedi bir şeylerden tam puan bekleken bişeylerdende feragat edildiğini unutmayın saygılar

direkt bir soru.ahali.açıkcası amarok teyzeyi incelemedim .ama arkdaşın biri niyetlenmiş alacak.derki dif kilidini fabrikadan belli bir bedel ödeyerek takıyorlar.bende dedimki böyle bir durumda çekiş ve yol alma durumunda değişklikler olabilir.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar.bize bu DİF KİLİDİ hakınta artı ve eksileri anlatsa iyi olur.selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR