Öncelikle Merhaba ...
haftasonu tatili için amasra ve civarına gezmeye gitmeyi planlıyorum ve konaklama olarak çadırda kalmayı dünüşünüyorum. öncede amasra gitmiş arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum en rahat çadır kampı nerdedir gezmeye nereye gidilir ve mutlaka gidilip görülmesi gereken yerler neresidir bu konularda yardımlarınız bekliyorum ...
amasra dan kurucaşile istakmetinde aşağı yukarı 20 km.de çakraz köyünde kamp alanı var. Bir de amasradan yine aynı istikamette giderken Bozköy köyünde çadır kurulabiliyor. amasra nın merkezinde bldiğim kadarıyla kamp yapılacak alan yok ama küçük liman ve civarında çadır kuranlara rastlamıştım.
Biraz yoğunluktan detaylı bilgi veremeyeceğim ama forumda konu ile ilgili bilgi var, eğer araç ile gidiyorsanız Güzelcehisarı inceleyin kamp alanları mevcut.Amasra biraz terste kalıyor ama inkumu yakın.
güzelcehisar bugünlerde sakindir.ama amasra'ya uzak.amasra merkezde çadır kamp alanı göremedim.zaten hafta sonu çok kalabalık oluyor.çakrazda işletmeciye ait kamp alanı var.
cevap yazan herkese teşekkurler aracımız var nişanlımla beraber gideceğiz zaten ,formda yazılanlardan anladığım kadarıyla inkumunda kamp alanı var ve ayrıca bungalow evlerde mevcutmuş.ekonomik imkanlarımızın kısıtlı olması ve çadır kampın rahatlıgı sebebiyle tercih ettik ayrıca tavsiye edeceğiniz pansiyon varsa onlarıda değerlendirebilirz....
inkumu plaj olarak güzeldir.ama sezonda çadır kurulan alan ana baba günü olur.bungalovları ben neden göremedim acaba? yatağımı aracımın bagajında taşıdığım için pansiyona bir şey diyemeyeceğim.