Amasya'nın ilk 5.2'si..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan morpheuser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,983

morpheuser

Ara bul..
Yer
TOKAT-AMASYA
Selam arkadaşlar... Ve en sonunda okadar gezinme,bakma, özenme(yaklasık yıl sonunda ilk aracımı aldım. Amasya g.hacıköy de çalısıyorum.

Aracım 93 model bir 5.2 ismi 'bekdeş'.. umarım iyi geçiniriz, son barutu atarak alabilidim. Forumdaki deneyimli arkadaslardan yardımlarını

bekliyorum. Burası merkeze uzak ve anlayan ustası az. Bu civarda offroad la ilgilenen arkadaslar varsada irtibata gecelim..

200620121170.jpg

IMG_1830.jpg

IMG_1834.jpg

Etiketler

Ynt: Amasya'nın ilk 5.2'si..

hayirli ugurlu olsun, kac inch yukseltme var ve lastik ve jant ebatlarinizi ogrenebilirmiyim
ben de 93 sahibiyim ve biraz yukseltme istiyorum lastik vs heybetli gorunsun diye su an kedi gibi cok masum duruyor kendisi

Hayirli olsun gule gule iyi gunlerde kullanin .bundan sonraki evriminizi kisaca aciklayayim..
-acaba 95 modele gecsemmi
-su onumde giden 97 galiba birde ona bakayim
-bu yanimdan gecen 5,9 mu acaba , bi deneyeyim bakayim.
-bunun 4,7 ve yeni kasasida varmis - allah allah.

Boyle surup gider...tekrar iyi gunlerde kullanin

hayırlı olsun bende Amasyalıyım ama şuan bolu dayım bende 1997 model zj 5.2 var parçası Ankarada tanıdık ustalarda var sıkıntı yapacak bir sorun çıkmaz güle güle kullan

Poseidion' Alıntı:
Hayirli olsun gule gule iyi gunlerde kullanin .bundan sonraki evriminizi kisaca aciklayayim..

Çok iyi özetlemişsin :smiley: :smiley:

Hocam hayırlı olsun.. Usta az demişsin doğrudur ama benzinlik az olmasın o daha büyük sıkıntı :smiley:

çorum a bekleriz...sezon başlayınca epey kalabalık oluyoruz her pazar

Poseidion' Alıntı:

Selam herkese. iyi dilekler için tesekkürler. Lakin üsteki süperdi :smiley:) Mustafa sağol artık görüşelim yaw böle siteden siteye olmuoyor beklerim.
Levent bey, ilk bu işlere basladıgımda cherokee ye özendiren sendin, sezon olsun olmasın bulurum seni çorum da artık. :smiley: herhangi bir
organizasyonda ordayım.

hayırlı olsun, son barut demişsiniz ama nafile ,işin içinde zj varsa ne barut dinler ne fişek yapacagını yaptırır,yok bilmez :p aynı kadın gibidir,ama farkı terkedilmez. ;D

hayırlı olsun.kazasız belasız kullanırsınız inşallah. bende erbaadayım .off road değilde gezilere katılabilirim .mt lastiğim var fakat yükseltme vs başka modifikasyon yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR