Amerikan Dürbün - Ömür Boyu Garantili (40 Lira)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventureman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,040
Ynt: Amerikan Dürbün - Ömür Boyu Garantili (40 Lira)

herşey insanın kendini vermesi ve kendisine saygı duymasıyla başlar.kendisini seven(bencilce değil) ve saygı duyan insan doğadaki diğer tüm varlıklara saygı duyar ve onları sever.sevgi ve saygı güvenin temelidir.size bu güveni verebildimse ne mutlu bana.

sizi ve bütün gezenbilirci dostlarımı safranbolunun o eşsiz mimarisi ve doğasıyla buluşturmak adına safranboluya misafirim olmaya davet ediyorum.gelirsenz inanın bana çok mutlu olacağım...tekrar tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım..

Etiketler

Ben şahsım adına fırsat bulunca gelmek isterim güzel bi trekking etkinliği de yapabiliriz.

serdar bey hayırlı olsun.safronbolu diyince içim gitti.bir kastamonulu olmama rağmen ve geçen ramazan ayında istanbul tuzlada ramazan etkitlinklerinde safronbolu maket evlerinin satışını yapmama rağmen (sonuçta ekmeğini yedim) halen safronboluyu görmemem utanç verici. :-[

Satışın site içerisinde yeni arkadaşlıklarda kurulmasınıda sağlayarak sonuçlanmasına sevindim. :smiley:
herkese 3-4 temmuzdaki Bolu aladağlardaki Gezenbilir geleneksel festivaline katılmayı öneriyorum..

Çok değerli Engin beye ve Ertuğrul beye çok teşekkür ederim görüşmek dileğiyle...Saygılar hürmetler.

Serdar bey çok teşekkür ederim.
Ertuğrul abi gelmeyi çok istiyoruz.Bacanağımıda kandırdım.Yalnız iş ile alakalı bir problem çıkmaz ise c.tesi akşamı oradayız.

engin bey davetim tüm gezenbilirci dostlarımadır.gelmeniz beni onurlandırır ve emin olun heyecanverici olacaktır benim adıma.
3. gezenbilir buluşmasına katılma niyetindeyim ancak nbt ya da bir aksilik olmazsa.herkese selamlar..

bu alışveriş bir dürbündne çok daha fazlasını kazandırdı bana gerçekten.serdar bey gibi bir dostu tanımak gerçekten keyif vericiydi.dürbünde işin gerçekten güzel bir ayrıntısı oldu ve yanındaki çakıda elbette.

dr_musty' Alıntı:
bu alışveriş bir dürbündne çok daha fazlasını kazandırdı bana gerçekten.serdar bey gibi bir dostu tanımak gerçekten keyif vericiydi.dürbünde işin gerçekten güzel bir ayrıntısı oldu ve yanındaki çakıda elbette.
Mustafa bey benim içinde aynısı geçerli sizin gibi bi dost kazandığım için şahsım adına çok mutlu oldum,en kısa zamanda görüşmek sohbet etmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın,iyi çalışmalar...

engines' Alıntı:
serdar abi bir dürbün daha yokmu?
kıskanmaya başladım. :D
2 tane daha var ama onları malesef kullanıyorum,Mustafa beye nasip olan dürbünü fazladan ihtiyaç fazlası aldığım için satmayı uygun gördüm bu arada sizin katkılarınız içinde çok teşekkür ederim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

SON MESAJLAR

SON KONULAR