Amortisör tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Buggy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,631

Buggy

DemirBeygir
Yer
İzmir - Aliağa - Çaltıdere
Web
www.vosvos.net
Çatlamış lastiklerini değiştirmek için amortisörleri söktüm. Üç tanesi zayıflamış gibi geldi. Birini zor açıp kapatıyorum, diğer üçü silkelemeyle bile açılıyor.

Değiştirmeye karar verdim. Marka, model ve nereden alabilirim konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Aracımda yükseltme yok, makaslar orijinal. Söktüğüm amortisörlerde marka/model yok, sadece made in usa yazısı var.

Etiketler
Ynt: Amortisör tavsiyesi

Merhaba Emin bey,
Zaten uc tanesi kimbilir ne zamandan beri ölüymüş.
Zor acilani da yedek olarak ayirin,dordunude yenileyin.
USA yazdigina gore Jeep'in oldugunu dusunuyorum.
Eskiden Gabriel marka vardi cok memnunduk.
Simdilerde Monroe olarak bakabilirsiniz.
Eskilerini ornek olarak alip piyasaya bakmaniz gerekecektir.
Aracinizin agirligina gore,baglanti noktalari uyan modeller secilebilir.
Ya da internetten aracinizin orjinal yili ve tipine gore secebilirsiniz.
Bu arada Hasan bey,naturalist nickli arkadasimiz yeni bir cj topladi.
Hafta sonu Kemalpasa'da Nif'e cikacagiz.Buyrun gelin hem bilgi alirsiniz.

ttogan' Alıntı:
Merhaba Emin bey,
Zaten uc tanesi kimbilir ne zamandan beri ölüymüş.
Zor acilani da yedek olarak ayirin,dordunude yenileyin.
USA yazdigina gore Jeep'in oldugunu dusunuyorum.
Eskiden Gabriel marka vardi cok memnunduk.
Simdilerde Monroe olarak bakabilirsiniz.
Eskilerini ornek olarak alip piyasaya bakmaniz gerekecektir.
Aracinizin agirligina gore,baglanti noktalari uyan modeller secilebilir.
Ya da internetten aracinizin orjinal yili ve tipine gore secebilirsiniz.
Bu arada Hasan bey,naturalist nickli arkadasimiz yeni bir cj topladi.
Hafta sonu Kemalpasa'da Nif'e cikacagiz.Buyrun gelin hem bilgi alirsiniz.

Davetinize teşekkür ederim. Hasan Bey'le bir ara epeyce yazıştık ama uzun zamandır sesi çıkmıyordu. CJ'sinin bittiğine sevindim. Son halinin resimlerini de paylaşmadı.

Benim, oturduğum yerin konumu ve ev ahalisi(köpeklerim) nedeniyle evden 2 -3 saat'ten fazla uzaklaşma lüksüm yok. Genelde ihtiyaçlarımı internet alışverişi ile temin ediyorum veya eskiden tanıdığım parçacılardan istiyorum. Plastik, kauçuk ve aksesuar türü parçalarda ebay hesaplı oluyor ama mekanik parçalarda gümrüğe takılır diye yurtdışını pek tercih etmiyorum. Arama motoru ile yurtiçi piyasasında Monroe'yi araştıracağım. Maysan diye bir markanın da kaliteli olduğunu duydum, fiyatı da uygunmuş. Bakalım satışını yapan yer bulabilecekmiyim.

Teşekkürler, size iyi eğlenceler. Yolunuz bu tarafa düşerse beklerim. Yolum arazi koşullarını aratmaz, keyif verir.

Maysan için daha önce iyi şeyler duymuştum.
Davetiniz icin tesekkurler,rahatsizlik vermezsek bir haftasonu da size ugrariz.
Yolunuzun hali de cezbetti bunuda belirteyim.
Agir ve yuksek fiyatli parcalar icin yurt disi alimi uygun degil,haklisiniz.
Izmirden yardimci olabilecegimiz bir yontem varsa haberleselim.
Bizim tamircilerimiz veya parcacilarimiz ile bir sekilde amortisor isini hallederiz gibi.
Offroad Ege bolumunde Nif Dagi gezisi icin bir baslik var oradan Hasan Beye haber edebilirsiniz.
CJ si ile gelecegini saniyorum yani bitirdi anladigim kadariyla.,

Offroad Ege bolumu degilde "etkinlikler" bolumunde devam ediyormusuz Nif gezisi konusuna.
Oradan takip edebilirsiniz.

ttogan' Alıntı:
Maysan için daha önce iyi şeyler duymuştum.
Davetiniz icin tesekkurler,rahatsizlik vermezsek bir haftasonu da size ugrariz.
Yolunuzun hali de cezbetti bunuda belirteyim.
Agir ve yuksek fiyatli parcalar icin yurt disi alimi uygun degil,haklisiniz.
Izmirden yardimci olabilecegimiz bir yontem varsa haberleselim.
Bizim tamircilerimiz veya parcacilarimiz ile bir sekilde amortisor isini hallederiz gibi.
Offroad Ege bolumunde Nif Dagi gezisi icin bir baslik var oradan Hasan Beye haber edebilirsiniz.
CJ si ile gelecegini saniyorum yani bitirdi anladigim kadariyla.,

Maysan firmasının teknik servisine ölçüleri gönderdim yanıt bekliyorum.
İzmirden genellikle Sevka Oto - Lütfi ve Güner'den alışveriş yaparım ama amortisör ellerinde yokmuş. İzmirde başka yer bilmiyorum. Maysan'dan gelecek yanıta göre parçacı desteği isteyebilirim, teşekkürler.

Buggy' Alıntı:
Maysan firmasının teknik servisine ölçüleri gönderdim yanıt bekliyorum.
İzmirden genellikle Sevka Oto - Lütfi ve Güner'den alışveriş yaparım ama amortisör ellerinde yokmuş. İzmirde başka yer bilmiyorum. Maysan'dan gelecek yanıta göre parçacı desteği isteyebilirim, teşekkürler.

Yerli üretime yönelelim diyoruz, firmalar mal satmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Maysan mail ile dönüş yapmadı, telefonla da 20 dakika beklettikten sonra alakasız birine yönlendirdiler.

Bildiğin yerden şaşmayacaksın. Önler için Monroe, arkalar için Tenneco amortisör aldım. Teşekkürler Tarkan (taroto).

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler