köyün içinde dolaşırken bir ara garip sesler duydum.Sanki birileri karşılıklı koyun taklidi yapıyor gibi ..Meğer koyunlar insan taklidi yapıyormuş.Yurttan sesler korosu gibi Arada bir bed sesli varki öldürdü beni gülmekden Kameraya kaydettim. bir ara dinlettiririm.
Mehmet Güleç'e ;
" Tembel Tembel tavuklara yem ver "
Resimleri istiyoruz işte o kadar. Farklı bakış açısı , farklı zevkler ve kareler.
Bu site paylaşmak için oluşturulmuş Mehmet Hocam, utanmak için değil.
En kısa sürede bekliyoruz. Yoksa mısırları adresinize posta ile gööndermek benim için bir zevk olacak
herkese merhaba yeniden, sizden korkulur valla onu bir söyleyim . Benim utanma sebebim diye bahsetmeye çalıştığım elimdeki resimlerin kalitesizliği ondan demiştim ama yolluyorum isteğiniz üzerine :=)
Sv.Ayduran tabi ki yüklerim bu konularda biraz beceriksizim .Deniz arkadaşımızı bir göreyim yolu yordamı öğrenip yüklerim.BAkalım arada ki bed sesliyi sizde farkedebilecekmisiniz
Amina'cım teşekkür ederim.Sizler kulaklarımızı çeke çeke ,bizlerde fotoğraf çeke çeke bir yol kat edecez inşallah )
Ben baştan sona şenliği yaşamış çok az gezenbilir elemanından biri olmama rağmen yazımı yazmakta biraz geciktim. Ama şimdi huzurlarınızda benim anektodlarım:
Öncelikle ANADOSK ve özellikle erdeme çok ama çok teşekkür ediyorum. Böyle büyük ve önemli bir organizasyon onların sayesinde sorunsuz geçti. Erdem'in gezenbilir farkıyla bizlere sağladığı ekstralar ise ayrı bir olaydı zaten.. (abi chrash-pad için tekrar çok sağol). Yedik içtik, eğlendik, tırmandık, ve yepyeni sağlam dostluklar edindiik her birimiz. Herkes tanıdıklarıyla buluşmanın, tanımadıklarıyla da tanışmanın keyfini yaşadı. Kamp alanında göremeyeceğiniz kadar süper lüks donanımlar işimizi çok kolaylaştırdı. Örneğin su ısıtmak için bile ocağımı çantadan çıkarmama gerek kalmadı. Erdem'in bizlere sağladığı kettle (umarım böyle yazılıyordur) süper işimize yaradı. İnanmicaksınız ama erdem bizim için i-pod şarjı bile buldu.
aşağıdada ayça ile benim birkaç fotoğrafımız var..
Samet hocam teşekkürler bu güzel fotoğraflar için...Ben ikinizi (autowah ve atlantis) gezenbilir farkı ile etkinliğin en gözü kara tırmanıcıları olarak düşünmüştüm ama bu son fotolardan sonra Ayça hocamın daha gözü kara bir tırmanıcı olduğunu gördüm