Değerli arkadaşlarım, abilerim,
Değindiğiniz genel kapsamlı karavancılık sorunları ve örgütlülük meselesi çok geniş kapsamlı bir konu. Örgütlülük elbette önemlidir. Ancak canım ülkemde örgütlülük denilen nane, her platformda rant kavgasına, masa başı bürokrasisine, siyaseten temsil ettiği kelle hesabına dönüşmekte ve kişisel iktidar hırslarına yenik düşmektedir.. Sanırım bizim örgütlülükten anladığımız bu.
Ben diyorum ki, gelin şimdilik bu konuları bir kenara bırakalım. Geziler ve etkinlikler düzenleyerek bir araya gelelim. Önce ürünü piyasaya arz edelim, ardından gelecek talebe göre hareket ederiz. Bakarsınız birileri daha özenir, aramıza katılır, kalıcı dostluklar ve süregiden düzenli etkinlikler tesis edebilirsek camiamız güçlenir. O zaman karar veririz. Yeni bir dernek mi kurulacak, varolana destek mi verilecek? Önce dostluğumuzu, güvenilirliğimizi, sürekliliğimizi tesis edelim.
İnanıyorum ki, bu forumun varlığından bile haberdar olmayan ne cevherler var. Bakınız Volkan kardeşim T3 için bilgi edinmek isterken, Yusuf arkadaşım yeni aldığı saatinin kullanma kılavuzunu araştırırken, bendeniz 2. el şişme bot ararken tesadüfen katıldık aranıza ve bu fotoğraflar uyandırdı içimizdeki hevesi. Neden başkaları da olmasın?