ANAKAMP Kar Kampı Niyetinde

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,290

mycamper

Kamp III
Yer
İstanbul
Web
www.anakamp.org
Arkadaşlar merhaba,

Bizim özel siteyi takip edenler iyi bilirler, kar yağdığı zaman mutlaka Kuzuyayla'da kamp yaparız. Bazen olumsuz koşullar hızlı gelişir ve hedefimize varamayız, o zaman da çıkabildiğimiz yerde kampımızı yaparız. O yüzden de pc'deki fotografların olduğu klasöre baktığımda, çok sayıda "Kuzuyayla yolunda kamp" başlıklı klasörüm vardır ;-)

Neyse, Gezenbilir OffRoad Grubu yapmış olduğu Kuzuyayla kar kampı fotolarını forumda yayınlayarak "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş" oldu... Sağolsunlar, çok da iyi yapmışlar, oralarda kar kampı yapmanın keyfini bildiğim için onlar adına da çok sevindim. İnşallah bu haftasonu da orada kamp yapmak bize de nasip olur.

Konuyu toparlayacak olursam; ANAKAMP'tan "kar-kış-kıyamet, hiç birşeye aldırmam, ne çıkarsa bahtıma" diyen arkadaşlarla Kuzuyayla'da kar kampı yapmak istiyorum.

Heyecandan tarih yazmayı unutmuşum: 17-18 kasım 2007 (17 Kasım hareket saati ve yeri ayrıca tesbit edilecek)

ARŞİV: Çıkamadıklarımızdan biri / Kartepe-Kuzuyayla sapağında kamp
vwT4_13_01.jpg

ARŞİV: Bir başka "çıkamama" kampı
vwT4_11_02.jpg

ARŞİV: Çıkamadığımız zaman Kuzuyayla girişindeki çeşme ve karın durumu ;-)
vwT4_11_11.jpg

ARŞİV: 2005 yılbaşı kampı / Kuzuyayla
2005kuzuyayla01.jpg

Etiketler
Özdal kardeş, benide yazıyorsun.
Kuzuyayla'da kamp fırsatını yakalamışım kaçırır mıyım?
Bence de kar,kış,kıyamet,hiçbirşeye aldırmam, ne çıkarsa bahtıma ;-)
Yok mu başka gelen? Kimler var?

Eyvallah abi,

listeyi oluşturuyorum hemen:

Özdal Güngör, çadır, 2 kişi
Mehmet Kolege, VW T4 Camper, 2 kişi
Levent Güngör, Ducato Camper, 1 kişi (telefonla bildirdi, belki kendisi de yazar)

Ynt: ANAKAMP Kar Kampı Niyetinde

bende katılmayı çooooook isterdim ama bu hafta sonu başka programım var :(
Özdal fotoğraflar çok güzel, aklım sizlerde olacak artık bir dahaki sefere diyebiliyorum....

Bu arada dün itibariyle Birden dostumdan aldığımız, Kuzuyayla yoluna dair bilgi şu şekilde:

Transporter' Alıntı:
Şu an aldıgım son duruma göre Kuzuyayla yolu sadece 4x4 trafigine açıkmış,otomobiller zorlanıyor dediler... Cumaya kadar bir degişiklik olursa haberleşiriz.. Bakarsınız Sadece Unimog trafigine açık olur ;)

Arkadaşlar Selam,hava lodos büyük ihtimalle yol açılır o zamana kadar..Olmadı tek tek çeker çıkarırız ;)..Özdal cumartesi telefonlaşırız..

Arkadaşlar zaten "niyet" aşamasındaki kampımız şimdilik İPTAL olmuş ve belli olmayan ileri bir tarihe ertelenmiştir :(

Birden dostum seni de o zaman tekrar rahatsız ederiz, yardım teklifin için de tekrar teşekkür ederim.

özdal başkan benimde aldığım duyumlar yolun kapalı oldugunu söylüyor kampın iptal edilmesi çok mantıklı olmuş (anakamp üyelerimizide özlemiştik) zincirlerin fiyatı artmadan hemen almaya gidiyorum hoşçakal

Özdal merhaba
Kuzuyayla sevdasıyla dün öğleden sonra başlayan ısıtıcı maratonu bugün Eberspaher montajı ile son buldu akşam eve dönüş yemekten sonra GEZENBİLİR'de iptal yazısıyla sükutu-hayal kısmet başka bir kış kampına dileklerimle.

Gungor Bey merhaba bu vebastoyu kaca aldiniz? Nerede taktirdiniz? Sevgiler Insel

İnsel bey merhaba
Cihazın markası Webasto değil muadili Eberspaher D2 modeli firma ikitelli'de Açsa Otomotiv liste fiyatı 650€+kdv ancak sıkı pazarlıkla
daha uygun fiyata taksitle montaj dahildir.

Valla iptal olacak bir hava yok buralarda..ben şimdi bi dolaşıcam oraları.Dedigim gibi yolda açık.Yolun durumunu çeker yollarım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.