ANAKAMP Saroz'da

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,350

mycamper

Kamp III
Yer
İstanbul
Web
www.anakamp.org
ANAKAMP olarak, Haziran ayı etkinliği çerçevesindeki kampımız SAROZ'da yapılacaktır.

Tarih: 23 - 24 Haziran 2007

Cuma akşamı TEM Avrupa Otoyolu'nda, önceden kararlaştırılacak buluşma noktasından hareketle, 80 km/h hızla konvoy halinde seyir edilecektir.

Kamp yerimiz Keşan kavşağından sonra 36 km mesafede, ulaşımı son 4,5 km.si orman içi toprak yoldan sağlanan, ormanla denizin birleştiği bir koydur.

Kamp yapacağımız yerde hiç bir altyapı ve su bulunmamaktadır. Dolayısıyla kampa katılmak isteyen arkadaşların, 2 günlük su tüketimlerini göz önüne alarak su depolarını dolu bulundurmaları gerekmektedir.
Her birimin 2 günlük alışverişini de önceden yapmış olmalıdır.
Toplu alışveriş veya yemek yapılması planlanmamıştır.

ÖNEMLİ:
Kamp yapacağımız alanın ormanlık alanda bulunması ve haftasonu sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyredecek olmasından dolayı, Jandarma'nın yangın ihtimaline karşın ormana girilmesine veya kamp yapılmasına izin vermeme ihtimali her zaman mevcuttur. Böyle bir durumda anlık değerlendirme yapılıp, başka bir yerde kamp yapılacaktır.

Daha önce, aynı yerdeki kampımızdan görüntüler:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

vwT4_17_02.jpg

vwT4_17_03.jpg

vwT4_17_05.jpg

vwT4_17_07.jpg

vwT4_17_17.jpg

Etiketler

Ynt: ANAKAMP Saroz'da

Şimdilik Saroz Kampı'na katılanlar:

Özdal Güngör / 2x / vwT4 camper
Mehmet Kolege / 2x / vwT4 camper
Hasan Ekiz / 3x / vwT4 camper
Levent Güngör / 4x / ducato camper

Saroz Kampına katılan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.

Bu hafta sonu ben Sarozdaydım. AKAT Astronomi gurubuyla bir gözlem gezisi yaptık. Uzunkum ile erikli arasındaki sahile yerleştik. Sizin gitmeyi planladığınız yer ağaçlık ve çok güzel. Jandarma problem çıkartırsa sizde uzunkuma veya bizim gittiğimiz sahile gidebilirsiniz. Saroza giderken Mahmutbeyden otoyola girdikten sonra Avcılar-Bahçeşehir çıkışından önce bir dinlenme yeri var. Biz orada buluşmuştuk. Birkaç fotoğraf da bizim gezimizden gönderiyorum.

http://www.akat.org/etkinliklerimiz/saroz2007/

Selamlar
Ferhat Şirin

ANAKAMP Saroz'dan geldi

4 camper, Saroz'a gittik, kampımızı yaptık, geldik...

Çok keyifliydi, dolu dolu bir haftasonu kampı oldu, sanki 1 haftadır oradaymış gibi hissettik.

Fotograf makinesinin azizliğindendolayı fotograf yok maalesef :(

Özdal bey merhaba
ben Ufuk Şenol daha çok off road bölümlerinde bulunuyorum sizinle
tanışmıyoruz ama sizi ve gezilerinizi zaman zaman okuyorum gezdiğiniz yerleri paylatığımız için teşekküler
yukarıda " Kamp yerimiz Keşan kavşağından sonra 36 km mesafede, ulaşımı son 4,5 km.si orman içi toprak yoldan sağlanan, ormanla denizin birleştiği bir koydur." kamp yaptığınız yerde bende kap yapmak isterim keşan kavşağından sonra nasıl gidebiklirim biraz daha detaylı bilg alabilirmiyim teşekküler

Kamp yaptığımız yerin koordinatları:

40°37'18.17"N 26°34'42.27"E

Keşan'dan Gelibolu yönüne gidiyorsunuz.
Yaklaşık 12 km sonra kavşaktan Bahçeköy'e sapıyorsunuz.
Daha sonra Çanlıca ve Gökçetepe köylerini geçerek, şu an kapalı olan Gökçetepe Orman Kampı önüne geliyorsunuz.
sağdan yükselen orman içi yola giriyorsunuz, yaklaşık 4,5 km sonra soldaki koya giren araç izlerini göreceksiniz. Bu yoldan dalarak koya ulaşıyorsunuz. Denizi karşınıza aldığınızda koyun sağ ucu bizim kamp yaptığımız yer.

İyi kamplar dileklerimle...

Özdal Bey merhaba,
Eski tarihli bir topik ama yine de resimleri merak ettim. Resimleri göremiyorum. Bir daha yükleme şansınız var mı?

Arkadaşlar,
ANAKAMP etkinliklerine ait fotograflar forumumuzda anakamp.org adresinden link verilerek yayınlanıyordu.
Ancak anakamp.org sitesinin kapanmış olmasından dolayı fotografların, arşiv özelliği taşıyan gezenbilir'de görülememesi hoş olmadığı için yeniden yükledim. Ama bu sefer de bir mesaj içinde en fazla 5 fotograf yüklemeye izin verdiği için kalan fotografları yeni mesaj şeklinde tekrar eklemem gerekiyor.

İşte eksik kalan Saroz Kampı fotograflarımızın diğerleri:

[attachment=1]

KütükBar'dan kamp alanımıza bakış ;)
[attachment=2]

Kampımızın olmazsa olmazlarından Mehmet hocama ait bu çadır, Rahmi Koç müzesinden istendiği halde verilmemiştir, sadece çok özel konuklar bu çadırda kalabilir ;)
[attachment=3]

Geleneksel kavurma olayına giriş...
[attachment=4]

[attachment=5]

vwT4_17_01.jpg

vwT4_17_04.jpg

vwT4_17_09.jpg

vwT4_17_06.jpg

vwT4_17_08.jpg

Herkes kavurmanın gözünün içine bakıyor gibi bir hal var ;)
[attachment=1]

Sırf şu dingin manzara için bile o kadar yola değer...
[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Oy, oy, oyyyy...
[attachment=5]

vwT4_17_10.jpg

vwT4_17_11.jpg

vwT4_17_12.jpg

vwT4_17_13.jpg

vwT4_17_14.jpg

[attachment=1]

Sabah denize sıfır uyanmak diye buna derim ben ;) İşte camperin avantajı...
[attachment=2]

[attachment=3]

Dönüş yolunda yemek molası vermek üzere durduğumuz anda bastıran yağmur ve sığındığımız bir barakadaki halimiz ;D
[attachment=4]

[attachment=5]

vwT4_17_15.jpg

vwT4_17_19.jpg

vwT4_17_21.jpg

vwT4_17_16.jpg

vwT4_17_20.jpg

Sayın Özdal GÜNGÖR bu sitede ve Anakamp sitenizde Gezilerinizi imrenerek bakıyorum.İnanın bence her doğasever insanıda imrendiriyorsunuzdur.Ayrıca sizin mycamper sitenizden esinlenerek hep hayal ettiğim ilkadım kendi camperimi yaptım.Sizin de bu yaşantınızda maceraperest ve paylaşımcı eşinizin katkısı mutlaka çok çoktur.Şimdi pek yarı çapımı aşmadan yakın yerlere gezmeye gecelemeye gideceğim.Sizede teşekkürler,kamp ve kampçılığı özendirdiğiniz için.Motokaravancılığı teşvik ettiğiniz için.Her insan doğayı sever ve gezerse tabiatı hem korur hem kollar.Anakamp her yıl bir gezi yapıyor.2009 yılı yapılacakmı? Çalışmalarınızda başarılar.Sevgiler.Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR