Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Serko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,188
Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz

.

P1110499_r.JPG

P1110500_r.JPG

P1110504_r.JPG

Etiketler

geç katıldık ama gezi ve yemek çok güzeldi ... benle beraber gelen arkadaşlarımda çok begendiler. katılan herkese teşekkürler...

Güzel bir gün geçirdik katılan arkadaşlara ve fazlaca emeği geçen şevki arkadaşımıza teşekkürler

günün kahramanı bence mehmetali bey aracımı kurtardı :smiley: teşekurler :smiley:
[attachment=1]

25122011011.jpg

oky' Alıntı:
günün kahramanı bence mehmetali bey aracımı kurtardı :smiley: teşekurler :smiley:
[attachment=1]

Ne demek Oktay'cım , insan o an sanki her şeye gücü yetecek zannediyor :smiley: , araba yatacak olsa sanki engel olabilecek gibi tutmuşum bir de.

Asıl ben teşekkür ederim , beni kurtarmaya geliyordun sonuçta. Birilerinin mutlaka yardıma geleceğini bilmek çok güzel.

Kopan plastik parça bende , arabama takacak yer bulamadım.

Dere geçişinden sonra asfaltta giderken direksiyonda bir titreme başlamıştı , kurşunumu dereye bıraktım herhalde :smiley: , balansçı problemi halletti.

ekinox' Alıntı:
Ne demek Oktay'cım , insan o an sanki her şeye gücü yetecek zannediyor :smiley: , araba yatacak olsa sanki engel olabilecek gibi tutmuşum bir de.

Asıl ben teşekkür ederim , beni kurtarmaya geliyordun sonuçta. Birilerinin mutlaka yardıma geleceğini bilmek çok güzel.

bin sayfa görsel,
binbir sayfa yazı olsa ne yazar,
günün sözü bu işte,

BUDUR ...

Birilerinin mutlaka yardıma geleceğini bilmek çok güzel.

Güzel bir haftasonu oldu, herkese teşekkür ederim.
bizde de bir kaç foto var,

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF0528.JPG

DSCF0532.JPG

DSCF0534.JPG

DSCF0535.JPG

DSCF0538.JPG

TEKNIKISLEM' Alıntı:
bin sayfa görsel,
binbir sayfa yazı olsa ne yazar,
günün sözü bu işte,

BUDUR ...

KESİNLİKLE ..
Bunun altına herkes imzasını atar...
Çok istememe rağmen kar yağınca lastiklerime güvenemediğim için katılamadım
İnşallah birsonraki gezide beraber olabilmek dileğiyle herkese iyi akşamlar.....
Hüseyin SARIÇİÇEK

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR