Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
Arkadaşlar ne yapmışsınız siz yawwss sabahın 04.23 üne kadar forumdaymışsınız, bu gece erken yatın yarın enerjiniz çok olmalı , ağır çamur falan , kim kurtaracak sonra, araçlardan horlama sesleri geliyormuş sonra ;D
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
Herkese merhaba.Yine mükemmel bir organizasyon planı hazılanmış amma velakin Pazartesi sabah 8 de uçağım olduğu için bu seferde aranızda olamayacağım Tüm ekibe en içten dileklerimle iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim...
abi valla bilmiyorum ama kar ve buzda beni çok şaşırttı lastiklerim. ciddi manada buza girdim ve en ufak patinaj yaşamadım...
o asfaltta bile kıç atan aracım buzda drag yarışçısı oluverdi ;D
Şaka bir yana Onuru o etapta bizim araçlardan birine alırız, Ciddi şekilde yaklaşma açısı gerekecek, karın ve uzaklaşma açısı gerekecek, her köşe başında takılırız, kayanın çakılın üzerinden çektikçe tüm plastik parçalar dökülür, üzülürüz.
11 sayfada yaptığım karizmayı 1 mesajla nasıl böyle altüst edebildin yavuz abi ;D ;D ;D
tabi abi deli değilim ben de ticari'mle oralara girecek ;D sınırlarımı biliyorum ;D
fastjunkie' Alıntı:
11 sayfada yaptığım karizmayı 1 mesajla nasıl böyle altüst edebildin yavuz abi ;D ;D ;D
tabi abi deli değilim ben de ticari'mle oralara girecek ;D sınırlarımı biliyorum ;D
discovery-V8' Alıntı:
Şaka bir yana Onuru o etapta bizim araçlardan birine alırız, Ciddi şekilde yaklaşma açısı gerekecek, karın ve uzaklaşma açısı gerekecek, her köşe başında takılırız, kayanın çakılın üzerinden çektikçe tüm plastik parçalar dökülür, üzülürüz.