Ankara Civarı Kamp Arkadaşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan haalil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,657

Etiketler
kamp
ışık dagı karagöl son 500 metreye kadar asvalt yolda gidebileceğiniz bir yer.Kızılcahamamı geçtikten sonra Çerkeş yol ayırıma giriliyor .8-10 km sonra Salın köyünden yol ayrılıyor. küçük bir göl etrafında kamp yapılabiliyor.çevre çam ormanı.Ben son iki kampımı da yağmur da yaptım.Bu tarihden sonra doğal.ancak gece çok soğuk olabiliyor.Hafta sonu piknikçiler geliyor biraz kalabalık oluyor.Su sorunu yok çeşme var.

Son düzenleme:

teşekkür ederim hocam sizden başka kamp yapan var mıydı hocam

teşekkür ederim hocam sizden başka kamp yapan var mıydı hocam
Evet birkaç daha kamp yapan vardı.Ben tek gittim orada benim gibi tek başına kamp yapan arkadaşlarla tanıştık .Eğlenceli oldu.Gelenler cumartesi gece kalıyorlar.Ben bir önceki seferde 5 gün kaldım kimse olmuyor hafta içi,akşamları yakın köylerden balık tutmaya gelenler oluyor sadece.

Arkadaşlar merhaba. Ben Ankara'da fırsat buldukça cumartesi akşamları Işık Dağı Karagöl'de Caretta karavanımla kamp yapıyorum. Işık Dağı kamp için tercih edilebilir bir yer. Doğa, manzara çok güzel. Tesis yok. Tuvalet ihtiyacını doğada karşılıyoruz. Ben tek gecelik gittiğim için banyoya ihtiyaç duymuyorum ama ihtiyaç halinde portatif kabin ve seyyar duş torbasıyla duş ihtiyacımı giderebiliyorum. Organizasyon olursa katılmaya çalışırım. Takipteyim