Ankara Civarı Kamp Arkadaşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan haalil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,632

Etiketler
kamp
ışık dagı karagöl son 500 metreye kadar asvalt yolda gidebileceğiniz bir yer.Kızılcahamamı geçtikten sonra Çerkeş yol ayırıma giriliyor .8-10 km sonra Salın köyünden yol ayrılıyor. küçük bir göl etrafında kamp yapılabiliyor.çevre çam ormanı.Ben son iki kampımı da yağmur da yaptım.Bu tarihden sonra doğal.ancak gece çok soğuk olabiliyor.Hafta sonu piknikçiler geliyor biraz kalabalık oluyor.Su sorunu yok çeşme var.
621168_526574940745557_489148419_o.jpg
k1.jpg
P6230093.JPG

Son düzenleme:

teşekkür ederim hocam sizden başka kamp yapan var mıydı hocam
Evet birkaç daha kamp yapan vardı.Ben tek gittim orada benim gibi tek başına kamp yapan arkadaşlarla tanıştık .Eğlenceli oldu.Gelenler cumartesi gece kalıyorlar.Ben bir önceki seferde 5 gün kaldım kimse olmuyor hafta içi,akşamları yakın köylerden balık tutmaya gelenler oluyor sadece.

Arkadaşlar merhaba. Ben Ankara'da fırsat buldukça cumartesi akşamları Işık Dağı Karagöl'de Caretta karavanımla kamp yapıyorum. Işık Dağı kamp için tercih edilebilir bir yer. Doğa, manzara çok güzel. Tesis yok. Tuvalet ihtiyacını doğada karşılıyoruz. Ben tek gecelik gittiğim için banyoya ihtiyaç duymuyorum ama ihtiyaç halinde portatif kabin ve seyyar duş torbasıyla duş ihtiyacımı giderebiliyorum. Organizasyon olursa katılmaya çalışırım. Takipteyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,034
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR