Ankara Civarında Kamp Yeri Hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan epheus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,531

epheus

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
Merhaba,
bu hafta sonu 4 kişi 2 geceliğine kamp yapmayı planlıyoruz, arkadaşlarımın durumlarından dolayı çok uzağı gidemeyeceğiz, benim tercihim kamp yerlerinden ziyade doğada uygun bi yerde çadır kurup kendi halimizde takılmak, çölden yeni geldim sayılır, biraz orman görmek çok hoşuma gider, ankara civarında aklıma çok fazla yer gelmedi, yedi göller güzel olabilir diye düşündüm, ama başka çok fazla alternatifim yok. eğer tavsiye edebileceğiniz güzel yerler varsa çok mutlu olurum.
şimdiden teşekkürler :smiley:
 

Etiketler
Ynt: Ankara Civarında Kamp Yeri Hakkında

Şu anda size en yakın kamp alanı olarak önerebileceğim Kızılcahamam Işık Dağı ve yakınındaki Karagöl .Ankara'ya mesafe olarak 120 km civarı.Yine yakın bir mesafede Güdül Sorgun Yaylası ve çevresi. Burada Ankara'ya aşağı yukarı Işık Dağı uzaklığında.Her iki yeri de öncelikle ve özellikle kamp için öneririm.Daha birçok alternatif rota düşünülebilir.Fakat ilk etepta önerebileceğim güzel yerlerdir önerdiğim yerler.Tavsiye ederim.Selamlar.
 

Ynt: Ankara Civarında Kamp Yeri Hakkında

Sizlere belirttiğim bu iki güzel beldenin birer fotoğraflarını ekliyorum.Öncelikle Işık Dağı ve Karagöl...[attachment=1][attachment=1]

Kizilcahamam
 





Ynt: Ankara Civarında Kamp Yeri Hakkında

dopamin' Alıntı:
kesikköprüde olabilir





Elbette...Belirttiğm gibi alternatif çok.Fakat ben aklıma gelen ve doğasına ve orman dokusunu sevdiğim iki yeri yazdım.Elbette Kesikköprü de bir alternatif.
 

Ynt: Ankara Civarında Kamp Yeri Hakkında

önerileriniz için çok teşekkür ederim, ben de biraz araştırdım soğuksu çok güzelmiş sanırım, ne düşünüyorsunuz?
 

Ynt: Ankara Civarında Kamp Yeri Hakkında

Soğuksu Milli Parkı Ankara'ya 76 km. mesade güzel bir yerdir.Fakat tatil günleri günübirlik piknikçilerin yoğun olduğu ilçeye yakın kısımlarının mangal dumanlarına boğulduğu daha üst kesimlerinin nisbeten daha tenha ve manzaralı olduğu bir yer olup buralarda kamp kuranlara pek rastlamadım.Günübirlik gezi ve mesire alanı olarak daha çok kullanılıyor.Maksat kamp ve çadırsa fotoğrafını gönderdiğim yerler tercih sebebi olabilir.Bu elbette benim tercihim ve önerilerim.Herkes kamp ve gezi tarzını kendi seçeneklerine göre düzenler.İyi kamplar dilerim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,460
Mesajlar
1,518,192
Kayıtlı Üye Sayımız
172,114
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmetalp0666

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst