Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,898
Ynt: Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011

Amir bey, teşekkürler...
Benim araç da önemli birşey yok, marş da problem var ama bugün vakit bulup yaptıramadım ama aracın için bir türlü kurumuyor :smiley:
size de tekrar geçmiş olsun, neyse bahaneyle fren balataları yenilenmiş :smiley:

Etiketler

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

16102011147.jpg

16102011148.jpg

16102011149.jpg

16102011150.jpg

16102011151.jpg

Herkeze Çoook teşekkürler.

Lastik arıyorum derken şanzuman arıyorum diyecez bu hafta :smiley:

Neyse Allahtan mehmet Abi L200 aldı ya Akşam onun şanzumanı söküp bana takmayı planlıyorum.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=5]

16102011152.jpg

16102011153.jpg

16102011154.jpg

16102011155.jpg

16102011156.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

16102011155.jpg

16102011157.jpg

DSCF0293.JPG

DSCF0294.JPG

araçların çoğu hasar almış mesela benim d max makas kırmış bu sabah farkettim

Herkeze çok geçmiş olsun.şimdi murat çelikle konuştum arabanın her yerine su dolmuş.
Biz de pazar günü orhaniyeden yuva köyüne gittik bereket size raslamamışız ;D ;D
Benim toyotada yüzmeyi bilmiyor valla boğulurduk... ;D ;D ;D

tiskeli' Alıntı:
araçların çoğu hasar almış mesela benim d max makas kırmış bu sabah farkettim

geçmiş olsun Hüseyin abi, nasıl kırdın, ne ara oldu?

;D. ;D.inanmıyacaksınız ama benim l200de sanayide.allah.tan arza için degil yükseltme için gittim alttarafta saglam koruma sacı kalmamış ;D. ;D. ;D. ;D

Ya bende millet nerde diyordum, eğlenceli mekanlara gidilmiş. Hasarlı arkadaşlara geçmiş olsun.

Pazar 11igeçti evden çıkmamız, Kurtboğazının sonuna Pazar girişine geldim, kıyıda birkaç araç vardı onların yanına baktım bizden kmse yok, sonra oralarda yarım saat daha dolandım, telsiz sürekli aramada kaldı fakat kimseye ulaşamadım. kent ormanı içine daldım, Ordan Çiğil tarafına, geçtim, 3 saatte orlarda dolandım, biraz çamurda debelendim. Sonra hava soğuk olunca geri döndük geldik. Eee treni kaçırırsan olacağı bu :smiley: ;D

videoyu yükleyemedim ama serkan kardeş harika fotolar yakalamış benim vd lerle aynı kareler teşekürler serkan

geldüm geldüm arkadaslar cok saolun geçmiş olsun dileklerınız için burdayım gömüldük kaldık ne olacak benım halim xj nın hiç sucu yok tum suç bende burda dibini görmedigin yere dalma arkadaşş burdan bu dersı cıkardım allah can saglıgı versin ne deyım ;D ;D ;D ;D

msmt' Alıntı:
Ya bende millet nerde diyordum, eğlenceli mekanlara gidilmiş. Hasarlı arkadaşlara geçmiş olsun.

Pazar 11igeçti evden çıkmamız, Kurtboğazının sonuna Pazar girişine geldim, kıyıda birkaç araç vardı onların yanına baktım bizden kmse yok, sonra oralarda yarım saat daha dolandım, telsiz sürekli aramada kaldı fakat kimseye ulaşamadım. kent ormanı içine daldım, Ordan Çiğil tarafına, geçtim, 3 saatte orlarda dolandım, biraz çamurda debelendim. Sonra hava soğuk olunca geri döndük geldik. Eee treni kaçırırsan olacağı bu :smiley: ;D

Öğlen 14:00 kadar kazan da kum ocaklarındaa takıdıktan sonra pazar a geçtik

Amir Ganjavi' Alıntı:
hafta sonu her nekadar aksilikler olsa da güzel bir gün geçirdik ve hepinize teşekkür ederim,
zaten böyle gezilere giderken böyle aksilikleri göze alarak gidiyoruz,
sanırım bir çoğumuz benim gibi hafa içi yaşadığımız stresi atmak ve bir şeylerle uğraşmak için gidiyoruz, bu işte de bir yerlerde batacaksın yada kalacaksın sonra da uğraşacaksın ki deşarj olacaksın ama bunları yaparken de tedbiri elden bırakmayacak dikkatli olman gerekiyor ki zevki çıksın.
mesela yedek kıyafet getirmek şart,

Murat Çelik,
sağlığın nasıl oldu? araç ne durumda?
fazla masraf çıkartmamıştır umarım.

Murat balcı,
senin aracın nasıl?
çocuklar uşutmemiştır inşallah,

Serkan Bey,
senin araç ne oldu? marştan bir arza diye yazmışsın, başka sıkıntı yoktur umarım.

Faruk Bey,
senin Abs ve hava yastığı arıza lambaları söndünü?

Hüseyin Abi ve Şevki Abi,
beni derede çektiğiniz için teşekkür ederim.

Mehmet Abi,
l200 nasıdı, daha fazla yorum alalım Abi.

Mehmet Ali Bey,
orda oğlunuz zevk almış gibi idi, side zevk almışsınız umarım.
ilk böle başlar, önce ben bu araba ile buralardan nasıl geçtim diye düşünülüyor sonra da acaba bu araç burdan da geçermi?'ye dönüşür.

benim fren diskimin hava kanallarından içeri kum dolmuş, komple diski sökmek zorunda kaldık. çakıllar çıkmıyordu 8 - 9 tanesini keski ile kırdık oyle çıkti.
hazır açmışken fren balatalarını da değiştirdim, bunlarla uğraşırken bi de baktık sağ amortisör yamukmuş bide patlamış, herhalde taş çarpmış ama çok iyi çarpmış, şase ile kupa arasında da kocaman bi taş takoz gibi sıkışmıştı.

bizde bu sefer fazla foto yok, malum Kezban sürüyordü demekki bende iş yokmuş.
amir bey sizlerede geçmiş olsun bizde teşekkür ederiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR