KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011
alpercj7' Alıntı:
Güzel bir gezi olmuş. Video yu çeken arkadaş herkesden çok eğlenmiş herhalde.
Cherokee derenin içinde sert bi şekilde düşüp kıyıya vurunca baya eğlenmiş görünüyor.
arkadaş çakılan araç benim araçtı herkesten önce ben güldüm ne yapsaydık oturup aglasammıydı araziye cıkan her kım olursa olsun bu kotu sartlar basına gelebılır varmı benım gibi suya giren buyrsun benım araç yuzmeyı ögrendi artık halime ben bile ;D ;D
murat çelik' Alıntı:
arkadaş çakılan araç benim araçtı herkesten önce ben güldüm ne yapsaydık oturup aglasammıydı araziye cıkan her kım olursa olsun bu kotu sartlar basına gelebılır varmı benım gibi suya giren buyrsun benım araç yuzmeyı ögrendi artık halime ben bile ;D ;D
aracı tam mayoluk yaptım tamamem içi sokuldu taman halısı vs beyınler aslında toplamadan sokmak lazım taban halısı sokmeden koku yapacaktı sokelım deyınce arac cırılcıplak kaldı alalım bıkınısını gıydırelımbarıı ;D ;D
alpercj7' Alıntı:
Güzel bir gezi olmuş. Video yu çeken arkadaş herkesden çok eğlenmiş herhalde.
Cherokee derenin içinde sert bi şekilde düşüp kıyıya vurunca baya eğlenmiş görünüyor.
arkadaşım biz oraya batmaya çıkmaya eğlenmeye gittik durumun vehametini kamerayı kapattıktan sonra aracın stop edip içine su dolmaya başlamasıyla anladık yoksa biz böyle durumlada birbirimizi her zaman sırtladık ve birbirimize her zaman yardımcı olduk kimseyide yüzüstü bırakmadık bizim dayanışmamızıda bizim arkadaşlık ortamımızda olmadan bilemezsin