Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,969
Ynt: Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011

Şaşmazda Aydoğanlar Sanzumancı sında

Haber bekliyorum
Benim usta salı günü söküp oraya teslim etti. Orada sırasını bekliyor. Acıp arıza tespit edilince alo diyecekler diye bekliyom.
.

Etiketler

murat abi l200 5cm yükseldi .daha fazla yükselmek istedim ama tamirci arkadaş iknaetti banada mantıklı geldi 5cm de kararaldık

alpercj7' Alıntı:
Güzel bir gezi olmuş. Video yu çeken arkadaş herkesden çok eğlenmiş herhalde.
Cherokee derenin içinde sert bi şekilde düşüp kıyıya vurunca baya eğlenmiş görünüyor.
arkadaş çakılan araç benim araçtı herkesten önce ben güldüm ne yapsaydık oturup aglasammıydı araziye cıkan her kım olursa olsun bu kotu sartlar basına gelebılır varmı benım gibi suya giren buyrsun benım araç yuzmeyı ögrendi artık halime ben bile ;D ;D :D :D :D :D :D

murat çelik' Alıntı:
arkadaş çakılan araç benim araçtı herkesten önce ben güldüm ne yapsaydık oturup aglasammıydı araziye cıkan her kım olursa olsun bu kotu sartlar basına gelebılır varmı benım gibi suya giren buyrsun benım araç yuzmeyı ögrendi artık halime ben bile ;D ;D :D :D :D :D :D
Murat abi ben bu dereyi cok sevdim . Araçlara mayo dikipte sokalım bidaha

jeomad' Alıntı:
Murat abi ben bu dereyi cok sevdim . Araçlara mayo dikipte sokalım bidaha
aracı tam mayoluk yaptım tamamem içi sokuldu taman halısı vs beyınler aslında toplamadan sokmak lazım taban halısı sokmeden koku yapacaktı sokelım deyınce arac cırılcıplak kaldı alalım bıkınısını gıydırelımbarıı ;D ;D

Biz bu aracların içinide dışınıda niye cabuk kuruyan mayoluk kumaşla kaplatmıyoz ??

alpercj7' Alıntı:
Güzel bir gezi olmuş. Video yu çeken arkadaş herkesden çok eğlenmiş herhalde.
Cherokee derenin içinde sert bi şekilde düşüp kıyıya vurunca baya eğlenmiş görünüyor.
arkadaşım biz oraya batmaya çıkmaya eğlenmeye gittik durumun vehametini kamerayı kapattıktan sonra aracın stop edip içine su dolmaya başlamasıyla anladık yoksa biz böyle durumlada birbirimizi her zaman sırtladık ve birbirimize her zaman yardımcı olduk kimseyide yüzüstü bırakmadık bizim dayanışmamızıda bizim arkadaşlık ortamımızda olmadan bilemezsin

tiskeli' Alıntı:
araçların çoğu hasar almış mesela benim d max makas kırmış bu sabah farkettim
bir d-max anca bu kadar iyi hazırlanabilir nazar değmiştir ona ondan allah devamından korusun...

benim akü eskimiş, marş da bir problem yokmuş :smiley:

Murat usta geçmiş olsun ağaç dipleri derin olur genellikle aman dikkat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR