Serko' Alıntı:hadi geçmiş olsun Murat![]()
çok saolun abi etrafım da sizin gibi dostlarım olsun daha ne deyim sanayıde baya bi arkadaslar ilgilenıyoır hallederiz siz boş kaldıkca sıkıntı yok motorun sesı nı duyudum gayet guzel ufak defek seyler var onlarıda halledrım boş kaldıkca aranızda en şanslısı benım her iş elimden geliyor sonuctajeomad' Alıntı:Hepimize geçmiş olsun
Murat Çelik den de güzel haberler bekliyoruz.
Arkadaşlar ve Murat abi istersen toplanıp bu Cumartesi pazar senin aracı elden geçirelim diyorum. Elimden gelen herşeyi yaparız. Yağlanırım. Kablo bantlarım.
çay getiririm vs vs
murat çelik' Alıntı:çok saolun abi etrafım da sizin gibi dostlarım olsun daha ne deyim sanayıde baya bi arkadaslar ilgilenıyoır hallederiz siz boş kaldıkca sıkıntı yok motorun sesı nı duyudum gayet guzel ufak defek seyler var onlarıda halledrım boş kaldıkca aranızda en şanslısı benım her iş elimden geliyor sonucta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
olur be neden olmasın ;D ;Djeomad' Alıntı:Biliyoz Ya murat çaktırrma sana yardım ederken kendi araçlarımızda sana cıkattıralım diye aslında teklifim))))
bu gibi kendini bilmezler seni beni arkadaslıklarımızı istemeyen kişiler ...... .......kervan yürür misali06kalıpçı57' Alıntı:murat kardeş geçmiş olsun sorun büyük olmadıgına sevindin.. dengesize engüzel cevap seninki oldu onun içinde ayrıca teşekürederim
++++1murat çelik' Alıntı:bu gibi kendini bilmezler seni beni arkadaslıklarımızı istemeyen kişiler ...... .......kervan yürür misali![]()
![]()
![]()
![]()