Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,977

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011

Serko' Alıntı:
hadi geçmiş olsun Murat :smiley:

Hepimize geçmiş olsun :smiley:

Murat Çelik den de güzel haberler bekliyoruz.

Arkadaşlar ve Murat abi istersen toplanıp bu Cumartesi pazar senin aracı elden geçirelim diyorum. Elimden gelen herşeyi yaparız. Yağlanırım. Kablo bantlarım.
çay getiririm vs vs

jeomad' Alıntı:
Hepimize geçmiş olsun :smiley:

Murat Çelik den de güzel haberler bekliyoruz.

Arkadaşlar ve Murat abi istersen toplanıp bu Cumartesi pazar senin aracı elden geçirelim diyorum. Elimden gelen herşeyi yaparız. Yağlanırım. Kablo bantlarım.
çay getiririm vs vs
çok saolun abi etrafım da sizin gibi dostlarım olsun daha ne deyim sanayıde baya bi arkadaslar ilgilenıyoır hallederiz siz boş kaldıkca sıkıntı yok motorun sesı nı duyudum gayet guzel ufak defek seyler var onlarıda halledrım boş kaldıkca aranızda en şanslısı benım her iş elimden geliyor sonucta :eek: :D :D :D :D :D

murat çelik' Alıntı:
çok saolun abi etrafım da sizin gibi dostlarım olsun daha ne deyim sanayıde baya bi arkadaslar ilgilenıyoır hallederiz siz boş kaldıkca sıkıntı yok motorun sesı nı duyudum gayet guzel ufak defek seyler var onlarıda halledrım boş kaldıkca aranızda en şanslısı benım her iş elimden geliyor sonucta :eek: :D :D :D :D :D

Biliyoz Ya murat çaktırrma sana yardım ederken kendi araçlarımızda sana cıkattıralım diye aslında teklifim :smiley:))))

murat kardeş geçmiş olsun sorun büyük olmadıgına sevindin.. dengesize engüzel cevap seninki oldu onun içinde ayrıca teşekürederim

::smiley:.gelirler yakında. biraz adrenalin salgılarız olurbiter

06kalıpçı57' Alıntı:
murat kardeş geçmiş olsun sorun büyük olmadıgına sevindin.. dengesize engüzel cevap seninki oldu onun içinde ayrıca teşekürederim
bu gibi kendini bilmezler seni beni arkadaslıklarımızı istemeyen kişiler ...... .......kervan yürür misali :mad: :mad: :mad: :mad:

balcı arızanın ufak olduğuna sevindim darısı çeliğin başına bemim aracın diğer makasınıda değiştireceğim taşıyıcı makaslarım yerli üretim makaslardı herhalde çeliği fazla sert bir ay öncede diğerini kırmıştı tekrar yerli makas takmıştım şimdikiler çıkma orjinal olacak gerçi bizdede hata var dingil storkunu 27 cm den 37 cm ye çıkarmıştık okadar esneme fazla geldi

Ankara Grubundakii Değerli Arkadaşlarımız.

22-23 ekimde ki Düzce etkinliğine Ankaradan 17:00 de
İstanbul Yolu Taymek OPET ten Bizler hareket etmeyi planladık.
Bizlere katılmanızdan Onur duyarız.

Kesin Gidecekler;

01 - Murat BALCI L 2000
02 - Metin ÖZEL CJ -5 ( ***** ) Beş yıldız (Düzcede ki Defender Camurunu Ucarak Gecen Tek Araç olduğu için )
03 - Oktay
04 - Murat ÇELİK
05 -
06 -
07 -
08 -
09 -
10 -
11 -
12 -
13 -
14 -
15 -

dingilin alttan üste maximum haraket mesafesini kastettim [attachment=2][attachment=1]

100_7275.jpg

100_4386.jpg

malesef yarın işim çok yoğun geç saatlere kadar çalışacak gibiyim zaten isuzunun diğer makasınıda değiştirmem lazım ilk kalkışlarda sert kalkarsan arkadan takırtı geliyor makas yada difransiyelden geliyor sorunu bulmam lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR