KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar ve Murat abi istersen toplanıp bu Cumartesi pazar senin aracı elden geçirelim diyorum. Elimden gelen herşeyi yaparız. Yağlanırım. Kablo bantlarım.
çay getiririm vs vs
Ynt: Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011
jeomad' Alıntı:
Hepimize geçmiş olsun
Murat Çelik den de güzel haberler bekliyoruz.
Arkadaşlar ve Murat abi istersen toplanıp bu Cumartesi pazar senin aracı elden geçirelim diyorum. Elimden gelen herşeyi yaparız. Yağlanırım. Kablo bantlarım.
çay getiririm vs vs
çok saolun abi etrafım da sizin gibi dostlarım olsun daha ne deyim sanayıde baya bi arkadaslar ilgilenıyoır hallederiz siz boş kaldıkca sıkıntı yok motorun sesı nı duyudum gayet guzel ufak defek seyler var onlarıda halledrım boş kaldıkca aranızda en şanslısı benım her iş elimden geliyor sonucta
murat çelik' Alıntı:
çok saolun abi etrafım da sizin gibi dostlarım olsun daha ne deyim sanayıde baya bi arkadaslar ilgilenıyoır hallederiz siz boş kaldıkca sıkıntı yok motorun sesı nı duyudum gayet guzel ufak defek seyler var onlarıda halledrım boş kaldıkca aranızda en şanslısı benım her iş elimden geliyor sonucta
balcı arızanın ufak olduğuna sevindim darısı çeliğin başına bemim aracın diğer makasınıda değiştireceğim taşıyıcı makaslarım yerli üretim makaslardı herhalde çeliği fazla sert bir ay öncede diğerini kırmıştı tekrar yerli makas takmıştım şimdikiler çıkma orjinal olacak gerçi bizdede hata var dingil storkunu 27 cm den 37 cm ye çıkarmıştık okadar esneme fazla geldi
Ankara Grubundakii Değerli Arkadaşlarımız.
22-23 ekimde ki Düzce etkinliğine Ankaradan 17:00 de
İstanbul Yolu Taymek OPET ten Bizler hareket etmeyi planladık.
Bizlere katılmanızdan Onur duyarız.
Kesin Gidecekler;
01 - Murat BALCI L 2000
02 - Metin ÖZEL CJ -5 ( ***** ) Beş yıldız (Düzcede ki Defender Camurunu Ucarak Gecen Tek Araç olduğu için )
03 - Oktay
04 - Murat ÇELİK
05 -
06 -
07 -
08 -
09 -
10 -
11 -
12 -
13 -
14 -
15 -
malesef yarın işim çok yoğun geç saatlere kadar çalışacak gibiyim zaten isuzunun diğer makasınıda değiştirmem lazım ilk kalkışlarda sert kalkarsan arkadan takırtı geliyor makas yada difransiyelden geliyor sorunu bulmam lazım