KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Alp'e katılıyorum ve aşağıdaki liste Zerrin'e ait olan 4x4'lerin listesi Allah nazarlardan esirgesin,kıskananlar çatlasın ;D Kimin bu kadar çok arazi taşıtı var :-*
eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayabilir
Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)
tolgameltem' Alıntı:
Alp'e katılıyorum ve aşağıdaki liste Zerrin'e ait olan 4x4'lerin listesi Allah nazarlardan esirgesin,kıskananlar çatlasın ;D Kimin bu kadar çok arazi taşıtı var :-*
eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayabilir
Merhabalar pek fazla görsel olmasa da haftasonu hoş vakit geçirdiğinizi tahmin ediyorum mangal çamur 4x4 olurda hoş vakit geçirilmezmi? Bir sorum olacak bu tek kapı g.vitara çamur ve dereden geçerken LR demiydi birisi bana bu araçların tek kapılarında LR yok demiştide bilgilendirirseniz sevinirim.
KILINÇ' Alıntı:
Merhabalar pek fazla görsel olmasa da haftasonu hoş vakit geçirdiğinizi tahmin ediyorum mangal çamur 4x4 olurda hoş vakit geçirilmezmi? Bir sorum olacak bu tek kapı g.vitara çamur ve dereden geçerken LR demiydi birisi bana bu araçların tek kapılarında LR yok demiştide bilgilendirirseniz sevinirim.
pardon lr derken vites low demek istediniz yada şölede anlaşılıyo birisi land rover damıydı g.vitara dereden geçerken kusura bakmayın geç anlarımda ben