ceranus' Alıntı:Ben yüklediğim videoları forumdan izleyemiyorum siz izleyebiliyoırmusunuz?
VARHUB' Alıntı:Zerrin video ve fotolar için teşekkürler ;D ;D ;D
Yalnız bende izleyemedim videoları, sitedeki yoğunluktan kaynaklanan bir arıza mı acaba ???
wastiee' Alıntı:zerrin ben daha videoları denemedim bile açmayımadem çalışmıyormuş bekleyeyim tekrar koymanı o zaman basarım play'e
hem kapağı kırmışım hem aks kesmişim, başka bir zarar yok. aks'ı kapağın içinde kalan taraftan kesmişim, gösterdi usta parçayı. masraflı oldu ama fotolar iyi çıkmış yine deoraya düz yerine çapraz / yan girsem geçermişim tampona takılmadan
![]()
![]()
![]()
Off_Road' Alıntı:....dunden beri siteden haberdar et (otomatik) e-mailleride gelmez oldu ... site altyapisindan kaynaklanan bir sorun olabilirmi ...
ceranus' Alıntı:Çok geçmiş olsun Kerem...Hem kapak hem aks hasarı da o noktada mı olmuş?
[...]
eratech' Alıntı:geçmiş olsun Kerem... üzücü bir durum ancak,
en azından sıfırını takmış olmanın huzuru içinde çıkarsın araziye...
[...]
Videolardan 1 tanesi haric digerlerindeki izleme sorunu ayni .. haberdar edilme e-maili konusuda ayni.. yani gelmiyor .. sorun bendemi bilmiyorum size geliyormu ?ceranus' Alıntı:Ertuğrul Bey, bir sorun var mı araştırıyorum, şimdi durum nedir?