Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,254
Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)

DSC08728.jpg

DSC08730.jpg

DSC08731.jpg

DSC08732.jpg

DSC08733.jpg

Etiketler

DSC08734.jpg

DSC08735.jpg

Yavru köpeklerin videosu da var sorunu çözeyim onuda yükleyeceğim, şimdilik sadece fotoğrafları olacak, çok şeker 3 yavru biraz ürkek, biraz oyuncu, ama hepside çok şekerlerdi :smiley:

DSC08736.jpg

DSC08737.jpg

ceranus' Alıntı:
Ben yüklediğim videoları forumdan izleyemiyorum siz izleyebiliyoırmusunuz?

Zerrin video ve fotolar için teşekkürler ;D ;D ;D

Yalnız bende izleyemedim videoları, sitedeki yoğunluktan kaynaklanan bir arıza mı acaba ???

Yüksekten biraz manzara alalım dedim..

DSC08738.jpg

DSC08739.jpg

DSC08740.jpg

DSC08741.jpg

Arda'nın maçı olduğu için Ufuk ile erken ayrılmak zorunda kaldılar

DSC08742.jpg

Videolarda bir sorun var nereden kaynaklandı bilemiyorum ama akşam evden de deneyeceğim yüklemeyi, belki düzelir..

VARHUB' Alıntı:
Zerrin video ve fotolar için teşekkürler ;D ;D ;D

Yalnız bende izleyemedim videoları, sitedeki yoğunluktan kaynaklanan bir arıza mı acaba ???

Videoyu yeniden denedim ama olmadı maalesef..

zerrin ben daha videoları denemedim bile açmayı :smiley: madem çalışmıyormuş bekleyeyim tekrar koymanı o zaman basarım play'e :p

hem kapağı kırmışım hem aks kesmişim, başka bir zarar yok. aks'ı kapağın içinde kalan taraftan kesmişim, gösterdi usta parçayı. masraflı oldu ama fotolar iyi çıkmış yine de :D oraya düz yerine çapraz / yan girsem geçermişim tampona takılmadan :D :D :D

Çok geçmiş olsun Kerem...Hem kapak hem aks hasarı da o noktada mı olmuş?

Videoları akşam silip yeniden yükleyeceğim, o zaman izlenebilir umarım..

wastiee' Alıntı:
zerrin ben daha videoları denemedim bile açmayı :smiley: madem çalışmıyormuş bekleyeyim tekrar koymanı o zaman basarım play'e :p

hem kapağı kırmışım hem aks kesmişim, başka bir zarar yok. aks'ı kapağın içinde kalan taraftan kesmişim, gösterdi usta parçayı. masraflı oldu ama fotolar iyi çıkmış yine de :D oraya düz yerine çapraz / yan girsem geçermişim tampona takılmadan :D :D :D

geçmiş olsun Kerem... üzücü bir durum ancak,
en azından sıfırını takmış olmanın huzuru içinde çıkarsın araziye...
ben kendimi ilk aksimi kestiğimde bu şekilde avutmuştum. gerçi bu
vesile ile, şapkalı akislere geçmiştim standart halini poryadan sıyırınca.
sorması ayıp (nivacı olmaya aday biri olarak) ne kadar sıkışmış akislere?

Ertuğrul Bey, bir sorun var mı araştırıyorum, şimdi durum nedir?

Off_Road' Alıntı:
....dunden beri siteden haberdar et (otomatik) e-mailleride gelmez oldu ... site altyapisindan kaynaklanan bir sorun olabilirmi ...

ceranus' Alıntı:
Çok geçmiş olsun Kerem...Hem kapak hem aks hasarı da o noktada mı olmuş?
[...]

eratech' Alıntı:
geçmiş olsun Kerem... üzücü bir durum ancak,
en azından sıfırını takmış olmanın huzuru içinde çıkarsın araziye...
[...]

teşekürler:smiley: akis porya içinden değil de diferansiyelin içinden kesilmiş, kapağı da kesildikten sonra serbest hareket ederken kırmıştır muhtemelen. kırılan parçayı gördüm de helal dedim, fotosunu çekerim ustaya uğradığımda :smiley:

çekildikten sonra orta kilitten çıkarmakta zorlandım aleti, çıkartınca da sesler geldi, belki orada kırmışımdır kapağı

ceranus' Alıntı:
Ertuğrul Bey, bir sorun var mı araştırıyorum, şimdi durum nedir?
Videolardan 1 tanesi haric digerlerindeki izleme sorunu ayni .. haberdar edilme e-maili konusuda ayni.. yani gelmiyor .. sorun bendemi bilmiyorum size geliyormu ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR