Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,284
Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)

Tolga batak dereyi geçiyor, Suzisi ile

th_MOV08693.jpg

Etiketler

evet arkadaşlar katılan herkese çok teşekkürler katılıpda erken ayrılması gereken Cihan abi ,Ufuk abi ,Eren nin misafirlerin gelmesiyle ayrıldı

yinede çok teşekkürler :smiley:

Güzel etkinlik olmuş, kaçırdık. Paylaşımlar için teşekkürler. Bozkır Ankara'nın göbeğinde çamlığı falan nerden buldunuz, hayret! :smiley:

Kerem, ben biliyordum daha önceden orayı, Mühye'de yukarıda var böyle bir yer var, hatta görüntü almadık sanırım ama çeşmeleri bile var :smiley:

flying surfer' Alıntı:
Güzel etkinlik olmuş, kaçırdık. Paylaşımlar için teşekkürler. Bozkır Ankara'nın göbeğinde çamlığı falan nerden buldunuz, hayret! :smiley:

Kerem keşke gelseydin, epey bir eğlendik. Hele sen bir benim arabanın yeni imajını gör ;D ;D ;D

Biraz sonra gelir fotolar, videolar :D :D :D

Alfonse' Alıntı:
Zerrin kendisine alır bi 4x4 ama, çokda gerek yok... ;)
Ekibimizin bütün araçları onun zaten.... ;D

Kim demiş off-road aracı yok diye, hadi ordan, hadi ordan... ;D Bi sürü off road aracı var onun ;) Kem gözler beri dursun ;) ;D

Alp'e katılıyorum ve aşağıdaki liste Zerrin'e ait olan 4x4'lerin listesi Allah nazarlardan esirgesin,kıskananlar çatlasın ;D Kimin bu kadar çok arazi taşıtı var :-*
eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayabilir ;)

1- Suzuki G.Vitara (Tolgameltem)
2- Zj (Varhup)
3- Zj (Alfonso)
4- Suzuki (M.Tezel)
5- Cj (Eren)
6- Galloper (Jan)

tolgameltem' Alıntı:
Alp'e katılıyorum ve aşağıdaki liste Zerrin'e ait olan 4x4'lerin listesi Allah nazarlardan esirgesin,kıskananlar çatlasın ;D Kimin bu kadar çok arazi taşıtı var :-*
eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayabilir ;)

1- Suzuki G.Vitara (Tolgameltem)
2- Zj (Varhup)
3- Zj (Alfonso)
4- Suzuki (M.Tezel)
5- Cj (E.Ataç)
6- Galloper (Jan)

Doğru sölüyosun,bizim boss çok seçici galiba bi türlü karar veremiyo hangi 4x4 kullansam diye ;D ;D ;D

eee resimler videolar bu kadar mı yanı

Can'cım bunlar çok tembel,bundan sonraki gezilerde şu düğünlere gelen kameramanlardan bir tane tutalım da bizi çeksin ;D ;D ;D

Merhabalar pek fazla görsel olmasa da haftasonu hoş vakit geçirdiğinizi tahmin ediyorum mangal çamur 4x4 olurda hoş vakit geçirilmezmi? ;) Bir sorum olacak bu tek kapı g.vitara çamur ve dereden geçerken LR demiydi birisi bana bu araçların tek kapılarında LR yok demiştide bilgilendirirseniz sevinirim.

valla Tolga abi hiç sorma yaa bekle bekle kumanda bu elde :smiley:

KILINÇ' Alıntı:
Merhabalar pek fazla görsel olmasa da haftasonu hoş vakit geçirdiğinizi tahmin ediyorum mangal çamur 4x4 olurda hoş vakit geçirilmezmi? ;) Bir sorum olacak bu tek kapı g.vitara çamur ve dereden geçerken LR demiydi birisi bana bu araçların tek kapılarında LR yok demiştide bilgilendirirseniz sevinirim.

Tolga abi bu soru sana sanırım

pardon lr derken vites low demek istediniz yada şölede anlaşılıyo birisi land rover damıydı g.vitara dereden geçerken kusura bakmayın geç anlarımda ben

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR