KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)
Bende var o debelenmelerin videoları da yüklemem uzun sürdü Tolgacım, hala yetiştiremedim, sorun vardı tümünü yeniden yükleme yapıyorum, bu gün internet ortamına yüklediklerimi buraya yükleyeyim, bakalım izlenebilecek mi, sorun giderilmiştir umarım..
Bişi dicem ukalalık sayma sakın ama lütfen.....
Haddime değil belki senin gibi büyük adama tavsiyede bulunmak ama, beni seversin diye bilirim, sevgine sığınarak...
Yani kalp bu, bazılarında narin olur bu organ, KıRılıR.... Zati hayatta en kolayı "kalp kırmak", senin gibi derin, felsefeye ve daha bi çok ilme bilme vakıf bi güzel insan bunu iyi bilir, değil mi?
"Seni Tebrik Ediyoruz ve Latifelide Olsa, Ciddi Olsada Bi Soru Soruyoruz... İki Kelam Bi Şey, Cevap Mevap Yazsan ŞıK Olmaz Mı?"
(Yoksa bi kusurumuz, bulaşıcı bi hastalığımız felan mı var ;D var?)
Saygılar abi... Yeniden Tebrikler... Ellerinden Öperim...
gittim gittim, ortalık çok kuru, ama hem tepede çamların arasındaki çamurlu su geçişi duruyor, hem de aşağıda dimdik inen kapının ilerisindeki büyük çamurlu bölge duruyor aynen biraz balçık ama kanalı bozmadıkça sorunsuz, tek araç gidince zorlamadık çamuru fazla
zerrin, o dimdik rampayı inmek de sonunda nasip oldu, roller coaster gibi mübarek, bir ara gidip de girelim oraya videosu var ama bende değil, yarın alır koyarım
Alfonse' Alıntı:
Ha...
Keremcim sendeki geçen haftanın görsellerinide görmek istiyor arkadaşlar, bekliyoruz....
bendeki resimleri zaten koymuştum (4-5 tane çekmişim zaten topu topu, niye ilgilenmiyorsam makineyle hiç), sabahki su geçişinin videoları vardı kısa kısa koymadığım, hazırladım şimdi, az sonra geliyor