Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,198

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)

saol teşekkürler ama orda çamurlanmak için girdim çamur banyosunu severim şunuda eklemek istiyorum ,

orda kalmazdım önleri kilitlememişim bugün alt yıkamacıya götürürken fark etttim orda çamura girmeden önce lock yerıne free

pozisyonuna getirmişim hubları çözerkende tam tersını yapmışım hava karanlıktı ondan yanı bunun bide rövanşı var Alp ön şaftı taksın

tekrar gidecez oraya

Zerrin abla videoların bı kısmını izledim kısa olanlar 6-7 sn lik olanlar ses var görüntü yok

Bizim uçuşumuz kimde yerden lastik kesdiğimiz zaman yada Murat babanın 4 lastik kestiği video

Kerem sanada tekrar geçmniş olsun her şey deneyim

Zerrin abla dizlerim çok ağrıyo birine arap beygiri birinede montofon ineği çarptı çok ağrıyo senın dizlerin nasıl oldu

Tolga abi sanada kısa süre için bekarlık sultanlık tadını çıkar valla

Can senin dizleri anladıkta, arap beygiri ile montofon ineğinin durumu nedir, biraz bilgi verir misin ;D ;D ;D ;D

Ya nerede şu videolar resimler :mad:

1 hafta oldu hadi ama :'(

tolgameltem' Alıntı:
Ya nerede şu videolar resimler :mad:

1 hafta oldu hadi ama :'(
iyi ki hatırlattın :D 4 tane video var sabahki su geçişinin, yükleyeyim onları, ama başka yok maalesef :smiley:

yarın bidaha mı gitsek ki ??? :D :D

Çamurda 1 saat debelendim hiç mi çekmediniz :mad:

Bende var o debelenmelerin videoları da yüklemem uzun sürdü Tolgacım, hala yetiştiremedim, sorun vardı tümünü yeniden yükleme yapıyorum, bu gün internet ortamına yüklediklerimi buraya yükleyeyim, bakalım izlenebilecek mi, sorun giderilmiştir umarım..

Yüklediğim ilk videoyu yeniden izleyebilirmisiniz, videoyu değiştirdim.. yeniden izleme yaptığımda tam olarak izleyebilidim,

Maalesf ben sadece kendi bilgisayarımdan izleyebiliyorum, bu videolarda ki sorunun ne olabileceği hakkında fikri olan var mı acaba?

Videoları en kısa zamanda cd lere kaydederek sizlere vereceğim, 11 Nisana yetiştirebilirsem hepinize orada veririrm.

wastiee' Alıntı:
iyi ki hatırlattın :D 4 tane video var sabahki su geçişinin, yükleyeyim onları, ama başka yok maalesef :smiley:

yarın bidaha mı gitsek ki ??? :D :D

Benim işim uzadı bugün gelemedim yanına...
Ne yaptın gittin mi? Çamur kurumuş mu? Bu günün görseli var mı?

Ha...
Keremcim sendeki geçen haftanın görsellerinide görmek istiyor arkadaşlar, bekliyoruz....

Selamlar...

ceranus' Alıntı:
İlk videoyu yüklüyorum, Kerem'in Niva ile çamura dalışı

th_MOV08687.jpg

ceranus' Alıntı:
Yüklediğim ilk videoyu yeniden izleyebilirmisiniz, videoyu değiştirdim.. yeniden izleme yaptığımda tam olarak izleyebilidim,

Bu ok Zerrin, 14 sn. olarak izlenebiliyor. Bende içerden çekiyordum o arada. Videosunu hazırlıyorum.... SüPrİZLi, oynamalı oynmalı... ;D

VARHUB' Alıntı:
Bu arada UFUK BABA tebrik ederim, Moderatörlük yakışır abime ;D ;D ;D ;D

(gazzzz, gazzzz) ;D ;D ;D ;D
Alfonse' Alıntı:
Ufuk abi, bende çok tebrik ederim....

İcraat planlarınızı öğrenebilirmiyiz acep? ;D ;) ;D

Ufuk abicim, Sayın Abim, Müdürüm Faysalım Moderatörüm...... ;D

Bişi dicem ukalalık sayma sakın ama lütfen.....
Haddime değil belki senin gibi büyük adama tavsiyede bulunmak ama, beni seversin diye bilirim, sevgine sığınarak...

Yani kalp bu, bazılarında narin olur bu organ, KıRılıR.... Zati hayatta en kolayı "kalp kırmak", senin gibi derin, felsefeye ve daha bi çok ilme bilme vakıf bi güzel insan bunu iyi bilir, değil mi?

"Seni Tebrik Ediyoruz ve Latifelide Olsa, Ciddi Olsada Bi Soru Soruyoruz... İki Kelam Bi Şey, Cevap Mevap Yazsan ŞıK Olmaz Mı?"
(Yoksa bi kusurumuz, bulaşıcı bi hastalığımız felan mı var ;D var?)

Saygılar abi... Yeniden Tebrikler... Ellerinden Öperim...

Alfonse' Alıntı:
Benim işim uzadı bugün gelemedim yanına...
Ne yaptın gittin mi? Çamur kurumuş mu? Bu günün görseli var mı?

gittim gittim, ortalık çok kuru, ama hem tepede çamların arasındaki çamurlu su geçişi duruyor, hem de aşağıda dimdik inen kapının ilerisindeki büyük çamurlu bölge duruyor aynen :D biraz balçık ama kanalı bozmadıkça sorunsuz, tek araç gidince zorlamadık çamuru fazla :smiley:

zerrin, o dimdik rampayı inmek de sonunda nasip oldu, roller coaster gibi mübarek, bir ara gidip de girelim oraya :D videosu var ama bende değil, yarın alır koyarım :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Ha...
Keremcim sendeki geçen haftanın görsellerinide görmek istiyor arkadaşlar, bekliyoruz....
bendeki resimleri zaten koymuştum (4-5 tane çekmişim zaten topu topu, niye ilgilenmiyorsam makineyle hiç), sabahki su geçişinin videoları vardı kısa kısa koymadığım, hazırladım şimdi, az sonra geliyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR