Pardonda, Can' ın gallopeer aslanlar gibi maşallah. Hiç bi önemli sorun yoktu... Yosunlar yüzünden ön soldaki tozluğun perçinleri kopmuş lastiğe sürtüyordu. Tozluğu söktüm o kadar....
Yazını okuyanda "büyük iş yapmış zevzek geveze alfonse, kedi oldu fare tutmuş cüzzamlı alfonse" der Zerrin...
olsun, hoşuma gitti bi işe yaramış olmak ve senin bunu paylaşman, teşekkür ederim...
Zaten Canın o 17 no.' lu kapının ordaki çamur deryası yokuşu
( ben adını "junior babaanne yokuşu" koydum, istanbul' dan bilinir "babaanne" yokuşu
)
çıkamamasınıda motordaki bu güç kaybına veriyorum. Bide hubslar kilitli değilmiş
...
Bence motordaki sorunu o yokuştan önce çözseydik can orayı ön hubs' lar unlock' ken bile 2 çeker çıkardı... Galloper' ıda tanıyım diye accık kullandım. Zaten sevgili Canı' da hep seyrediyoruz gezilerde, vaalahi galloper güzel makine, pajeroyu aratmaz ( Güzel kalpli bi dostumun pajerosunuda kullanmıştım accıcık tabiki tanıyım diye :-* ordan yani :-* )
Can' ın tek ihtiyacı nazar boncuğu ve şans.... ;D
Koca yürekli adam Can..
Selamlar...
Sevgiler...