Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,237
Ynt: Ankara Grubu Mühye Off-Road Parkurunda (28 Mart 2010)

msmt' Alıntı:
Güzel bi gün olmuş, bensiz bensiz, ne diyim artık. Kerem geçmiş olsun.

Kerem halletti, vallahi üzüldük hepimiz... Bide öyle zorlamadığı felan bi yerde olunca dahada üzücü oldu...

Ama araç niva olunca diğer aarçlara göre daha ucuza hallodu diye biliyorum.... Bu sevinidirici ama,
Bi şeyler daha biliyorum... ;)
"Ateş düştüğü yeri yakar" ;D ;)
"Mal canın yongası" ;D ;)
"Vermeyince mabut, neylesim sultan mahmut" ;D ;D ;)

Yeniden geçmiş olsun Keremcim....

Ebru' ya ve güzel yeğenime Sevgiler, Saygılar... İyi haftalar, başarılı AR-GE' ler dilerim... :smiley:

Etiketler

ceranus' Alıntı:
Alpcim, utandım, kızardım şimdi bu düşünceleriniz ve desteğiniz karşısında, çok naziksiniz, çok teşekkürler ediyorum :smiley: Gezenbilir Ailesi böyle güzel işte, hepinizi çok seviyorum..

Riccaa.... bizde seni çok seviyoruz...

tolgameltem' Alıntı:
Alp'e katılıyorum ve aşağıdaki liste Zerrin'e ait olan 4x4'lerin listesi Allah nazarlardan esirgesin,kıskananlar çatlasın ;D Kimin bu kadar çok arazi taşıtı var :-*
eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayabilir ;)

1- Suzuki G.Vitara (Tolgameltem)
2- Zj (Varhup)
3- Zj (Alfonso)
4- Suzuki (M.Tezel)
5- Cj (Eren)
6- Galloper (Jan)

Hehehehehe..... Güzel liste, devam etsin... :smiley:

Ben iş yerimde felan önümden geçen her ciddi 4x4 makineye, "işte Zerrin gidiyor" diyorum.... ;D ;D ;) ;)
Geçen gün Zerrin' le tel konuşurken önümden çok güzel bi beyaz XJ' geçti. Zerrin' e telefonda "Ş i m d İ B u r a d a N G e ç t i N :smiley: :D ;D" dedim Telde... :smiley:

ceranus' Alıntı:
Alp Can'ın aracında ki sorunu çözüyor..

DSC08704.jpg
........................
...........

Pardonda, Can' ın gallopeer aslanlar gibi maşallah. Hiç bi önemli sorun yoktu... Yosunlar yüzünden ön soldaki tozluğun perçinleri kopmuş lastiğe sürtüyordu. Tozluğu söktüm o kadar....
Yazını okuyanda "büyük iş yapmış zevzek geveze alfonse, kedi oldu fare tutmuş cüzzamlı alfonse" der Zerrin...
olsun, hoşuma gitti bi işe yaramış olmak ve senin bunu paylaşman, teşekkür ederim...

:smiley:

Zaten Canın o 17 no.' lu kapının ordaki çamur deryası yokuşu
( ben adını "junior babaanne yokuşu" koydum, istanbul' dan bilinir "babaanne" yokuşu ;) )
çıkamamasınıda motordaki bu güç kaybına veriyorum. Bide hubslar kilitli değilmiş :p...

Bence motordaki sorunu o yokuştan önce çözseydik can orayı ön hubs' lar unlock' ken bile 2 çeker çıkardı... Galloper' ıda tanıyım diye accık kullandım. Zaten sevgili Canı' da hep seyrediyoruz gezilerde, vaalahi galloper güzel makine, pajeroyu aratmaz ( Güzel kalpli bi dostumun pajerosunuda kullanmıştım accıcık tabiki tanıyım diye :-* ordan yani :-* )
Can' ın tek ihtiyacı nazar boncuğu ve şans.... ;D
Koca yürekli adam Can..

Selamlar...
Sevgiler...

ceranus' Alıntı:
......
....
..
Arda'nın maçı olduğu için Ufuk ile erken ayrılmak zorunda kaldılar

DSC08742.jpg

Ufuk abi ve oğlu Arda,

Siz ayrıldığınızda ben uzaktaydım. Zerrin telsizle hoşçakal demem için çağırdı beni.

Sağolsun Adem Abi beni Tuzla' sına aldı yanınıza getirmek için..

:smiley: :smiley: :smiley:
[attachment=1]
:smiley: :smiley: :smiley:

ama size yetişip hoşçakal diyemedim, gitmiştiniz. Kusura bakmayın...

Sizi tanıdığıma sevindim... Yeniden görüşelim...

Saygılar...
Sevgiler...
Sağlıklar...

Alp64Tuzlada.jpg

KILINÇ' Alıntı:
Can abi çamura iyi batmış çeken aracın silindirlerine sağlık :smiley:

Hüseyin,
O silindirlerine sağlık dediğin makine 64 model, modifiyesiz, standart bi Tuzla ve yarışta derece aldı diye biliyorum....
Yani yaşınada sağlık o Tuzla Willysin. Daha çoookkk uzun ömürler dilerim... ;D ;D

Ayrıca o Tuzla Wiilys ve sahibi Adem abi için bence güzel bi video hazırladım, yakında eklicem....

Selamlar...

ceranus' Alıntı:
Yüklediğim ilk videoyu yeniden izleyebilirmisiniz, videoyu değiştirdim.. yeniden izleme yaptığımda tam olarak izleyebilidim,

Zerrin şu ana kadar ekleyip düzelttiğin bütün videolar Ok!.....
Hepsini yeniden denedim şimdi... Bazıları açılmıyor ama photobucket ekranının rewind düğmesine tıklayınca izleniliyor.... Olmuş yani...

Benim telefonla çektiğim bir iki video ( Tolga, Galloper ve Grand' ın çamur savaşı galiba ) telefonumdaki bi saçmalık yüzünden açılmıyor.
Görüştüğümüzde Kerem' e ileticem dosyayı, konuştuk, bi bakıcak. belki kurtarır bozuk dosyayı...

O bendeki bozuk dosyalardaki videoları aynı anda senin makine ilede çektim galiba... Şu 11 Nisan konusuyla ilgili çok yoğunsun, biliyorum ama, ekleyebilirsen iyi olur...

wastiee' Alıntı:
gittim gittim, ortalık çok kuru, ama hem tepede çamların arasındaki çamurlu su geçişi duruyor, hem de aşağıda dimdik inen kapının ilerisindeki büyük çamurlu bölge duruyor aynen :D biraz balçık ama kanalı bozmadıkça sorunsuz, tek araç gidince zorlamadık çamuru fazla :smiley:

zerrin, o dimdik rampayı inmek de sonunda nasip oldu, roller coaster gibi mübarek, bir ara gidip de girelim oraya :D videosu var ama bende değil, yarın alır koyarım :smiley:
bendeki resimleri zaten koymuştum (4-5 tane çekmişim zaten topu topu, niye ilgilenmiyorsam makineyle hiç), sabahki su geçişinin videoları vardı kısa kısa koymadığım, hazırladım şimdi, az sonra geliyor :smiley:
Videoları kastetmiştim yav...... :smiley:

Kerem o inişi ve yokuşu geçmeyi bende çok istiyordum. Ön şaftımı inşallah bu hafta taktıracağım... İlk fırsatta gidelim....
O kapıları geçtiğin için tebrik ederim, yarışçılar bile en zorlu kapıların oralar olduğunu söylüyor.... Bi kaçı o kapıları zaman kaybetmemek için atladı, ceza almayı yeğledi,
biri orda takla attı,
Ümit' te orayı çıkarken aksmı ne kesti "dopdolu mutand" makineyle....

Ha... eğerki senin yanında geziye gelirken neden senin foto makinenle uğraşmadığımı söylüyorsan ayrı... Yanımda telefonlar vardı... Senin cihazı kurcalamak istemedim... Benim telefonlarlada kayda değer görsel var -kalitesizde olsa- ... Peeek Yakıınndaaa.... ;D ;D

tolgameltem' Alıntı:
Ya nerede şu videolar resimler :mad:

1 hafta oldu hadi ama :'(

caNNım Tolga' cım, kadim dostum.....

Paylaşımlarda geciktim, özelliklede söz vermiştim sizlere biliyorum ama beklemediğim sağlık v.s. sorunları oldu hafta başı....

Bendeki görseller PiŞiYoR... ;D
TüP FeLaN BiTmİş... ;D

Pek Yakında Hazır olacaklar ve huzurunuza sunulacaklardır... ;D
Az daha sabır... ;D

Alfonse' Alıntı:
Pardonda, Can' ın gallopeer aslanlar gibi maşallah. Hiç bi önemli sorun yoktu... Yosunlar yüzünden ön soldaki tozluğun perçinleri kopmuş lastiğe sürtüyordu. Tozluğu söktüm o kadar....
Yazını okuyanda "büyük iş yapmış zevzek geveze alfonse, kedi oldu fare tutmuş cüzzamlı alfonse" der Zerrin...
olsun, hoşuma gitti bi işe yaramış olmak ve senin bunu paylaşman, teşekkür ederim...

:smiley:

Zaten Canın o 17 no.' lu kapının ordaki çamur deryası yokuşu
( ben adını "junior babaanne yokuşu" koydum, istanbul' dan bilinir "babaanne" yokuşu ;) )
çıkamamasınıda motordaki bu güç kaybına veriyorum. Bide hubslar kilitli değilmiş :p...

Bence motordaki sorunu o yokuştan önce çözseydik can orayı ön hubs' lar unlock' ken bile 2 çeker çıkardı... Galloper' ıda tanıyım diye accık kullandım. Zaten sevgili Canı' da hep seyrediyoruz gezilerde, vaalahi galloper güzel makine, pajeroyu aratmaz ( Güzel kalpli bi dostumun pajerosunuda kullanmıştım accıcık tabiki tanıyım diye :-* ordan yani :-* )
Can' ın tek ihtiyacı nazar boncuğu ve şans.... ;D
Koca yürekli adam Can..

Selamlar...
Sevgiler...

Alp çok teşşekkürler daha güzel anlatılmazdı ellerine sağlık.Alp bu haftasonu gelmeye çalış 11 nisandaki otistik çocuklarımızla olan gezimize

Alfonse' Alıntı:
Videoları kastetmiştim yav...... :smiley:

Kerem o inişi ve yokuşu geçmeyi bende çok istiyordum. Ön şaftımı inşallah bu hafta taktıracağım... İlk fırsatta gidelim....
O kapıları geçtiğin için tebrik ederim, yarışçılar bile en zorlu kapıların oralar olduğunu söylüyor.... Bi kaçı o kapıları zaman kaybetmemek için atladı, ceza almayı yeğledi,
biri orda takla attı,
Ümit' te orayı çıkarken aksmı ne kesti "dopdolu mutand" makineyle....

hehehe teşekkür ederim alp, ama şimdi ne çamur var ne bir şey, kupkuru ortalık, gidip geziyoruz ama yarıştaki ortam zorluk yok :smiley: taktır şaftı gidelim bir daha, doyamadım :smiley:

Alfonse' Alıntı:
" niye ilgilenmiyorsam makineyle hiç " demişsin ya...
Hangi makineyle ilgilenmiyormuşum, anlamadım ??? Ben makineyle hep ilgileniyorum ;D ;D ;D

Ha... eğerki senin yanında geziye gelirken neden senin foto makinenle uğraşmadığımı söylüyorsan ayrı... Yanımda telefonlar vardı... Senin cihazı kurcalamak istemedim... Benim telefonlarlada kayda değer görsel var -kalitesizde olsa- ... Peeek Yakıınndaaa.... ;D ;D
yok yok sen değil; ben ve kendi fotoğraf makinem kastım ya. her geziye getiriyorum, sabah 3 fotoğraf 3 video çekiyorum, sonra arka koltuğa atıyorum ve bir daha ellemiyorum aleti :smiley: bir dahakine zırt pırt fotoğraf video çekeceğim yeter artık :smiley:

bekliyorum sabırsızlıkla, şu çapraz (devrilmeli) inişi hele :D

Kerem, biz göremeidik ama nasıl indiğini, mutlaka bir daha gidelim ;D

wastiee' Alıntı:
zerrin, o dimdik rampayı inmek de sonunda nasip oldu, roller coaster gibi mübarek, bir ara gidip de girelim oraya :D videosu var ama bende değil, yarın alır koyarım :smiley:

merak etme zerrin videosu var, bugün arkadaştan alır, akşama yüklerim :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR