Alfonse
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Hoşgeldin...
brothers' Alıntı:
bu akşam geldim ankaraya
Hoşgeldin...

brothers' Alıntı:
bu akşam geldim ankaraya
brothers' Alıntı:hayırdır etkinlik işi olmamış gibi
ttos' Alıntı:murat usta gozu ile bi soyle bakalım arac nasıl oldu ???
son_kral_54' Alıntı:arkadaşlar benim yarınki planım ayaş yenikent tarafına gidip öğleden sonra oğlum tolgahanı alıp oralarda takılmak.
son_kral_54' Alıntı:selam millet. ne o kimsecikler yok ! anlaşılan ankaraya dağılmaca oldu. herkez bir köşe başını tuttu heralde.
atın resimleride şenlenelim![]()
Video var bende birazdan atacam.tiskeli' Alıntı:aleyküm selam gün nasıldı hamdi abi katılamadım ama aklım sizde kaldı yokmu foto moto
merhaba ömer bey. evet arada giderim balığa.ankarada pek gidemedim inşallah uğramaya çalışacam derneğinize.dopamin' Alıntı:Hamdi bey merhaba aslında etkinlik olmamasına sevindim sebebine gelince dernek toplantımız vardı onun için ama diğer arkadaşlar adına,da üzüldüm bir yandan inşallah haftaya olur. bildiğim kadarıyla sizde amatör balık avıyla ilgileniyorsunuz derneğimizi yeni kurduk eğer ilgilenirseniz bir sincanlı olarak sizide aramızda görmek isteriz [attachment=1]
selam herkese hamdi abi tam organize olmayınca bende çocukları alıp memlekete çankırı / şabanözü / çerçi köyüne gittimson_kral_54' Alıntı:selam millet. ne o kimsecikler yok ! anlaşılan ankaraya dağılmaca oldu. herkez bir köşe başını tuttu heralde.
atın resimleride şenlenelim![]()