Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
bol güneşlerr...........
agrısız dişlerrr............
ttos' Alıntı:hayırlı işler![]()
bol güneşlerr...........
agrısız dişlerrr............

ttos' Alıntı:hayırlı işler![]()
ttos' Alıntı:valla bi 70 lik bassamda vız gelir
sgl sun biraz once erhan ın yanına ugradım bilare ilgilendi kendisine buradan tesekkur ederim antibiyotiğe devam bir hafta boyunca sonrada cektiricem dişi![]()
brothers' Alıntı:geçmiş olsun sefer
antibiyotik saatini aksatma ; bereberinde süt içme ;D
brothers' Alıntı:geçmiş olsun sefer
antibiyotik saatini aksatma ; bereberinde süt içme ;D
mserdemir' Alıntı:valla fena olursun sonra ;D
ttos' Alıntı:atın ölümü arpadan olsun ;D ;D
tuncerersoy' Alıntı:arkadaşlar yarın sabah uçakla trabzon a gidiyorum. oradan birşey isteyen varsa haber versin.
ben teşekkür ederim sefer.tolgahanın aklı bizdeydi her tlf.da nereye gideceksiniz diye soruyordu bende sürpriz yapayım istedim.ttos' Alıntı:cok guzel bi doğumgünü hediyesi yapmıssınız
tolgahan ın da efe nin de doğumgünlerini kutlarım
dun gece baslayan diş ağrısı gecenin yarısı kesilince sevinmistim ancak 1 saat once tekrardan basladı ve beynime beynime vuruyor onun için kısa kesmek zorundayım
guzel paylasım için tesekkurler![]()
sende boş durmamışsın faruk.o dereye iyi serpme atılır.bir ara düşünelim...faruk2323' Alıntı:selam herkese hamdi abi tam organize olmayınca bende çocukları alıp memlekete çankırı / şabanözü / çerçi köyüne gittim
birazdan görüntüler geliyor
geçmiş olsun hüseyin.sana takılan keçi oldukça inatçı çıkmış..tiskeli' Alıntı:şu gırip etkisinden kurtulamadım 3 gündür bel ağrısı çekiyorum bu akşamda dizlerime geçti ağrı ne meret hastalık ışık dağı gezisinden beri dönüp dolaşıp musallat oluyor
evet kır gezilerinde bu olmamalı.osmanbey' Alıntı:Gezilerde herkesin gittiği yoldan gitmeyip de batan ve insanları saatlerce bekletenler olmayınca daha birkeyifli ve zevkli geçiyor.![]()
gününüzün güzel geçmesine sevindim metin.TEKNIKISLEM' Alıntı:bu pazar böyle geçti sağlam da bir yerde çamurla savaşımız oldu
kazandık tabiii ;D
onların resimleri de Cumhur un cep telefonunda
gönderir artık
selamlar
güle,güle git ve güle,güle dön.(hosteslerede pek bakma)tuncerersoy' Alıntı:arkadaşlar yarın sabah uçakla trabzon a gidiyorum. oradan birşey isteyen varsa haber versin.