mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 11 Eki 2011 #5,297 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: hay sen çok yaşa kaç zamandır diyorum gidelim diye hoşgeldin selim havlu macerası varmı yine Genişletmek için tıkla ... yok yok abı allaha şükür bolca havlu goturdum oradanda tedarikettım sıkıntı olmadı ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: hay sen çok yaşa kaç zamandır diyorum gidelim diye hoşgeldin selim havlu macerası varmı yine Genişletmek için tıkla ... yok yok abı allaha şükür bolca havlu goturdum oradanda tedarikettım sıkıntı olmadı ;D ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 11 Eki 2011 #5,298 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: ttos' Alıntı: tek kişilik battaniye daha avantajı ;D ;D (ısınmak ve enerji tasarrufu) Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D güzel bir konuya parmak basmışın abi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy' Alıntı: ttos' Alıntı: tek kişilik battaniye daha avantajı ;D ;D (ısınmak ve enerji tasarrufu) Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D güzel bir konuya parmak basmışın abi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 11 Eki 2011 #5,299 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: yok yok abı allaha şükür bolca havlu goturdum oradanda tedarikettım sıkıntı olmadı ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... olmadı o zaman çorbacıda gündem ne olacak ??? ??? ??? ayarla çorbacı işini ; tuncer abi sen ne diyorsun çorbacıya
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: yok yok abı allaha şükür bolca havlu goturdum oradanda tedarikettım sıkıntı olmadı ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... olmadı o zaman çorbacıda gündem ne olacak ??? ??? ??? ayarla çorbacı işini ; tuncer abi sen ne diyorsun çorbacıya
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 11 Eki 2011 #5,300 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: olmadı o zaman çorbacıda gündem ne olacak ??? ??? ??? ayarla çorbacı işini ; tuncer abi sen ne diyorsun çorbacıya Genişletmek için tıkla ... abı gundem bellı tek kısılık battanıye tamam ayarlayımda gıdelım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: olmadı o zaman çorbacıda gündem ne olacak ??? ??? ??? ayarla çorbacı işini ; tuncer abi sen ne diyorsun çorbacıya Genişletmek için tıkla ... abı gundem bellı tek kısılık battanıye tamam ayarlayımda gıdelım
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 11 Eki 2011 #5,301 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ohh tatilciler, kacaklar, iş gezginleri hepsi burada imiş ya bu duzce topikine de baktıkca içim gitmeye basladı mehmet bey hayırlı olsun l 200 unuz. erhan corbacıdan once bi tepe yapmak gerek su kilitleri bi deniyeyim artık dimi ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ohh tatilciler, kacaklar, iş gezginleri hepsi burada imiş ya bu duzce topikine de baktıkca içim gitmeye basladı mehmet bey hayırlı olsun l 200 unuz. erhan corbacıdan once bi tepe yapmak gerek su kilitleri bi deniyeyim artık dimi ;D
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 11 Eki 2011 #5,302 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: ohh tatilciler, kacaklar, iş gezginleri hepsi burada imiş ya bu duzce topikine de baktıkca içim gitmeye basladı mehmet bey hayırlı olsun l 200 unuz. erhan corbacıdan once bi tepe yapmak gerek su kilitleri bi deniyeyim artık dimi ;D Genişletmek için tıkla ... kilit derken ne kilidi benım haberım yok
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: ohh tatilciler, kacaklar, iş gezginleri hepsi burada imiş ya bu duzce topikine de baktıkca içim gitmeye basladı mehmet bey hayırlı olsun l 200 unuz. erhan corbacıdan once bi tepe yapmak gerek su kilitleri bi deniyeyim artık dimi ;D Genişletmek için tıkla ... kilit derken ne kilidi benım haberım yok
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 11 Eki 2011 #5,303 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: kilit derken ne kilidi benım haberım yok Genişletmek için tıkla ... benim meshur kilit sokturme olayım var ya işte onları yeniden taktırdım selim
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: kilit derken ne kilidi benım haberım yok Genişletmek için tıkla ... benim meshur kilit sokturme olayım var ya işte onları yeniden taktırdım selim
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 11 Eki 2011 #5,304 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: benim meshur kilit sokturme olayım var ya işte onları yeniden taktırdım selim Genişletmek için tıkla ... oo hayırlı olsun abı gule gule kullan bunu kutlayalım o zaman
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: benim meshur kilit sokturme olayım var ya işte onları yeniden taktırdım selim Genişletmek için tıkla ... oo hayırlı olsun abı gule gule kullan bunu kutlayalım o zaman
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 11 Eki 2011 #5,305 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: oo hayırlı olsun abı gule gule kullan bunu kutlayalım o zaman Genişletmek için tıkla ... kutlayalım kutlayalım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: oo hayırlı olsun abı gule gule kullan bunu kutlayalım o zaman Genişletmek için tıkla ... kutlayalım kutlayalım
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 11 Eki 2011 #5,306 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. arkadaşlar 10 tane sipariş de fiyat değişmez dedi battaniyeler için, ben iletişim bilgilerini veriyorum, arayın size PTT kargo ile gönderir. 140*180 - kargo dahil 75TL küçük olan da sanırım 45 TL Mahmut Savran Bimsaş İmalat ve Pazarlama Organizasyonu 03642240330 140*180'i ben benim şişme yatağa göre sipariş verdim, extra bir ölçü isterseniz ona göre yapar. Benden bu kadar...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. arkadaşlar 10 tane sipariş de fiyat değişmez dedi battaniyeler için, ben iletişim bilgilerini veriyorum, arayın size PTT kargo ile gönderir. 140*180 - kargo dahil 75TL küçük olan da sanırım 45 TL Mahmut Savran Bimsaş İmalat ve Pazarlama Organizasyonu 03642240330 140*180'i ben benim şişme yatağa göre sipariş verdim, extra bir ölçü isterseniz ona göre yapar. Benden bu kadar...
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 11 Eki 2011 #5,307 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: abı gundem bellı tek kısılık battanıye tamam ayarlayımda gıdelım Genişletmek için tıkla ... gidelimde battaniyenin hikayesini anlatayım ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: abı gundem bellı tek kısılık battanıye tamam ayarlayımda gıdelım Genişletmek için tıkla ... gidelimde battaniyenin hikayesini anlatayım ;D ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 11 Eki 2011 #5,308 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: ohh tatilciler, kacaklar, iş gezginleri hepsi burada imiş ya bu duzce topikine de baktıkca içim gitmeye basladı mehmet bey hayırlı olsun l 200 unuz. erhan corbacıdan once bi tepe yapmak gerek su kilitleri bi deniyeyim artık dimi ;D Genişletmek için tıkla ... '' düzceye içim gitmeye başladı '' derken hayırdır demli çayda içecekmiyiz ;D ;D ;D tepeylede zaten anca uzaktan bakışıyoruz kaç zamandır
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: ohh tatilciler, kacaklar, iş gezginleri hepsi burada imiş ya bu duzce topikine de baktıkca içim gitmeye basladı mehmet bey hayırlı olsun l 200 unuz. erhan corbacıdan once bi tepe yapmak gerek su kilitleri bi deniyeyim artık dimi ;D Genişletmek için tıkla ... '' düzceye içim gitmeye başladı '' derken hayırdır demli çayda içecekmiyiz ;D ;D ;D tepeylede zaten anca uzaktan bakışıyoruz kaç zamandır
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 11 Eki 2011 #5,309 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: tepeyle zaten anca uzaktan bakışıyoruz Genişletmek için tıkla ... yağmurda yagdıkı ne guzel olmustur sımdı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: tepeyle zaten anca uzaktan bakışıyoruz Genişletmek için tıkla ... yağmurda yagdıkı ne guzel olmustur sımdı
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 11 Eki 2011 #5,310 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: yağmurda yagdıkı ne guzel olmustur sımdı Genişletmek için tıkla ... güzeldirde soğukta olur şimdi antifirizde koymak lazım ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: yağmurda yagdıkı ne guzel olmustur sımdı Genişletmek için tıkla ... güzeldirde soğukta olur şimdi antifirizde koymak lazım ;D ;D ;D
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 11 Eki 2011 #5,311 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: gidelimde battaniyenin hikayesini anlatayım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... neymiş o konu Erhan, anlat da biz de bilelim, konuya ister istemez dahil ediyosun beni!
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: gidelimde battaniyenin hikayesini anlatayım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... neymiş o konu Erhan, anlat da biz de bilelim, konuya ister istemez dahil ediyosun beni!
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 11 Eki 2011 #5,312 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: güzeldirde soğukta olur şimdi antifirizde koymak lazım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... levetlerle gıttımıgız bı gol vardıya neresıydı unuttum orayı aslında oraya gıtsek orasıda cok guzeldı veyada iğmire av sezonuda açılıyo ördeğe ıkı fişek atardık
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: güzeldirde soğukta olur şimdi antifirizde koymak lazım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... levetlerle gıttımıgız bı gol vardıya neresıydı unuttum orayı aslında oraya gıtsek orasıda cok guzeldı veyada iğmire av sezonuda açılıyo ördeğe ıkı fişek atardık