mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,457 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: : ??? : Genişletmek için tıkla ... anlamadım valla
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: : ??? : Genişletmek için tıkla ... anlamadım valla
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,458 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. corba işini cuma ya yapalım.
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,459 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: corba işini cuma ya yapalım. Genişletmek için tıkla ... cuma banada uyar
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: corba işini cuma ya yapalım. Genişletmek için tıkla ... cuma banada uyar
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,460 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: cuma banada uyar Genişletmek için tıkla ... cuma gunu olursa ben pek uzun kalamayabılırım.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: cuma banada uyar Genişletmek için tıkla ... cuma gunu olursa ben pek uzun kalamayabılırım.
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,461 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. uzun kalıp naapıcanki sen corbanı içer gidersin
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,462 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: cuma gunu olursa ben pek uzun kalamayabılırım. Genişletmek için tıkla ... şimdiden mi ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: cuma gunu olursa ben pek uzun kalamayabılırım. Genişletmek için tıkla ... şimdiden mi ;D ;D ;D
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,463 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: şimdiden mi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... erhan selim in işi bitmiş artık bide gelir şimdi corbacıya sonrada gider hanıma erhan ile sefer abi cağırdı der ;D der mi der
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: şimdiden mi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... erhan selim in işi bitmiş artık bide gelir şimdi corbacıya sonrada gider hanıma erhan ile sefer abi cağırdı der ;D der mi der
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,464 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: erhan selim in işi bitmiş artık bide gelir şimdi corbacıya sonrada gider hanıma erhan ile sefer abi cağırdı der ;D der mi der Genişletmek için tıkla ... çorbacıya gidelim diyorlar ; çikolata istiyorlar gibi değilmi ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: erhan selim in işi bitmiş artık bide gelir şimdi corbacıya sonrada gider hanıma erhan ile sefer abi cağırdı der ;D der mi der Genişletmek için tıkla ... çorbacıya gidelim diyorlar ; çikolata istiyorlar gibi değilmi ;D ;D ;D
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,465 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: çorbacıya gidelim diyorlar ; çikolata istiyorlar gibi değilmi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... aynen
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: çorbacıya gidelim diyorlar ; çikolata istiyorlar gibi değilmi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... aynen
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,466 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: çorbacıya gidelim diyorlar ; çikolata istiyorlar gibi değilmi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... hahah haahha yaf alemsınız ha ertesı gun dolapcı gelecekde cocuk odasını toplamam lazım aman neyse ya cuma olsunda bakarız ee kacta buluşuyoruz
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: çorbacıya gidelim diyorlar ; çikolata istiyorlar gibi değilmi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... hahah haahha yaf alemsınız ha ertesı gun dolapcı gelecekde cocuk odasını toplamam lazım aman neyse ya cuma olsunda bakarız ee kacta buluşuyoruz
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,467 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncerersoy abımız gelecekmı onuda arayalım
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,468 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mesaiden sonra bulusuruz gerci cumartesi de sanayiye gidelim diyoruz yoksa cumartesimi yapsak acaba? neyse ben size uyarım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mesaiden sonra bulusuruz gerci cumartesi de sanayiye gidelim diyoruz yoksa cumartesimi yapsak acaba? neyse ben size uyarım
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,469 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: mesaiden sonra bulusuruz gerci cumartesi de sanayiye gidelim diyoruz yoksa cumartesimi yapsak acaba? neyse ben size uyarım Genişletmek için tıkla ... ne sanayı severmışsınız yaf yoksa arabalarınızmı kotu nedır bak ben sanayı yolunu unuttum ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: mesaiden sonra bulusuruz gerci cumartesi de sanayiye gidelim diyoruz yoksa cumartesimi yapsak acaba? neyse ben size uyarım Genişletmek için tıkla ... ne sanayı severmışsınız yaf yoksa arabalarınızmı kotu nedır bak ben sanayı yolunu unuttum ;D ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,470 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: mesaiden sonra bulusuruz gerci cumartesi de sanayiye gidelim diyoruz yoksa cumartesimi yapsak acaba? neyse ben size uyarım Genişletmek için tıkla ... cumartesi olmaz biliyorsun durumu
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: mesaiden sonra bulusuruz gerci cumartesi de sanayiye gidelim diyoruz yoksa cumartesimi yapsak acaba? neyse ben size uyarım Genişletmek için tıkla ... cumartesi olmaz biliyorsun durumu
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 12 Eki 2011 #5,471 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: tuncerersoy abımız gelecekmı onuda arayalım Genişletmek için tıkla ... ara tuncer abiyi ; yada akşam görürsem ben söyleyim
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: tuncerersoy abımız gelecekmı onuda arayalım Genişletmek için tıkla ... ara tuncer abiyi ; yada akşam görürsem ben söyleyim
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 12 Eki 2011 #5,472 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: cumartesi olmaz biliyorsun durumu Genişletmek için tıkla ... ben bılmıyorum ,ben bılmıyorum
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: cumartesi olmaz biliyorsun durumu Genişletmek için tıkla ... ben bılmıyorum ,ben bılmıyorum