KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bekir bey arac 140.000 milde lastikler yeni ancak ıvır zıvır masraflarıda mutlaka vardır satıcı arkadasın dediği aracı servise yollayıp bakımınıda yaptırıp oyle vericem der, diğer arkadasların yorumunu da bekliyoruz
bekir bey arac 140.000 milde lastikler yeni ancak ıvır zıvır masraflarıda mutlaka vardır satıcı arkadasın dediği aracı servise yollayıp bakımınıda yaptırıp oyle vericem der, diğer arkadasların yorumunu da bekliyoruz
valla kendimi sanki bir aracı gibi mutlaka almalısınız der gibi hissettim oyle bisey yok sadece ben resimlerini aldım size gosterdim ozelden gonderemedim resim atmayı beceremedim hem boyle de iyi oldu diğer arkadaslarda en azından fikirlerini beyan ederler biraz daha sabır derseniz daha ne arabalar duser
sefer beğenmediği aracı tavsiye etmez.bu 1.
evet satan serviste bilindik bir yer adını kötüye çıkarmaz bu2,
bunlar söyleniyor diye veya sefer arkadaşımız aracın ciğerini bilemez burada başka servise gösterilebilir buda 3.
siyah araç birde camlara film çektikmi,off tadından yenmez.bu beleşti ;D
sefer beğenmediği aracı tavsiye etmez.bu 1.
evet satan serviste bilindik bir yer adını kötüye çıkarmaz bu2,
bunlar söyleniyor diye veya sefer arkadaşımız aracın ciğerini bilemez burada başka servise gösterilebilir buda 3.
siyah araç birde camlara film çektikmi,off tadından yenmez.bu beleşti ;D
Bu hafta sonu Yedigöller kamplı etkinliğine katılmayı düşünüyorum.
Bana daha cazip geliyor
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80557.0
Anladığım kadarı ile;
1. Serkan Bey katılabilir
2. Murat düşünüyo işleri ayarlarsa katılabilir
3. Kalıpcı Mehmet Abi nedersin hafta sonu yedigöller uyarmı ?
4. Metin hocam kacacak güzel bi yer cadırlı madırlı gecen haftanın acısı içinde biliyom.
5.