Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,110,916

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

serkan metin bey'e mi danışsak acaba
şimdi ustaların önüne kuzu gibi düşmeyelim

Etiketler

Sentinel' Alıntı:

bilmem, belki bir tanıdığı vardır, benim bildiğim bir usta var ama çok para ister, o yüzden önermek istemiyorum
belki de basit birşeydir, sabah ben şaşmaz da olcam, bizim Murat Çelik'de orda, ondan da fikir alabiliriz

çok asabım bozuldu
yok yere iş çıktı
muayene işleri kaldı

kim gidicek o kadar yolu low da...

Sentinel' Alıntı:

geçmiş olsun, yolda olmasından iyidir, takma kafanı,
Sekan Hoca' mın dediği Murat ÇELİK den destek alma işi çok mantıklı, sağolsun her türlü nazımız geçer kendisine, o bir yerlere yönlendirir.
Murat ÇELİK in yanında Genç Emek Oto da Sinan ve Haydar Ustalar var, onları da tanırız, iyi mekanik ustalarıdır, off-road merakları da var, onlara da akıl danışılabilir, ismi lazım değil çok bilen bir ustanın 320,00 (üçyüzyirmi) TL dediği bir işi 40,00 (kırk) TL ye halletmişlerdi.
Şaşmazda İngiliz Kemal namlı bir Land ustası var, kendi alanında pek rakibi yok diye biliyorum, ona da gidilebilir.
İnşallah basit bir şaft sorunudur, düz yolda, başka ne olabilir bilemedim,
insanın aklına bin türlü şey geliyor ama hiç yorum yapmayayım, en son egsoz sesidir diye yaptığım bir yorumun sonu dağılmış ön aks olmuştu.
ama her durumda, büyük ihtimal basit bir şey çıkacak diye düşünüyorum.

İyi geceler met,n hocam

Murat çelik ile face den konustuk şimdi
siteye giremiyormuş.

aracın beynini ebay dan alabilirmiyiz der
ebay turkiyeye satış yapıyomu bilgin varmı

ben www.alibaba.com u önerdim

jeomad' Alıntı:
İyi geceler met,n hocam
Murat çelik ile face den konustuk şimdi
siteye giremiyormuş.
aracın beynini ebay dan alabilirmiyiz der
ebay turkiyeye satış yapıyomu bilgin varmı
ben www.alibaba.com u önerdim

flash plugin yüklemesi lazım ya da firefox ile kasmasın explorer ile girsin
benim bildiğim ebay tr de amercanonline+ups ile teslimat yapıyor ama
ürün paket büyüklüğüne göre vergi ve masraf çıkabiliyor, alibaba yı hiç kullanmadım sen daha iyi bilirsin,
gelecek malzemenin ambalaj ölçüleri ne acaba.

siteye giremiyorum diyenlere YORUMSUZ ...

NE_ALAKA.JPG

TEKNIKISLEM' Alıntı:
flash plugin yüklemesi lazım ya da firefox ile kasmasın explorer ile girsin
benim bildiğim ebay tr de amercanonline+ups ile teslimat yapıyor ama
ürün paket büyüklüğüne göre vergi ve masraf çıkabiliyor, alibaba yı hiç kullanmadım sen daha iyi bilirsin,
gelecek malzemenin ambalaj ölçüleri ne acaba.

arkadaşlar ben dış ticaretle uğraştığım için biliyorum; ebay den alınabilir ama kanunlar malesef değişti, 75 Euronun üzeri hızlı kargolarda malesef gümrük beyannameli getirmek zorrundasınız, yani bir gümrükcü lazım, ayrıca vergi, KDV vs. bir ton ödemesi çıkıyor.

Serko' Alıntı:
arkadaşlar ben dış ticaretle uğraştığım için biliyorum; ebay den alınabilir ama kanunlar malesef değişti, 75 Euronun üzeri hızlı kargolarda malesef gümrük beyannameli getirmek zorrundasınız, yani bir gümrükcü lazım, ayrıca vergi, KDV vs. bir ton ödemesi çıkıyor.

Günaydın Serkan,

thy'den birini ayarlamak lazım...
amerika uçuşu yapan bi steward halleder o işi

Serko' Alıntı:

Yaniii ...

diyonki 250 + + + + E baydan alacağına
Murat çelik git hurdacıdan al ver 1000 Tl

Doğru anlamışmıyım serkan bey

Buldum çözümü

Alp i gönderelim Ameriakaya

Uçağın kargosuna atar gelir

Yanınıda bir Cheroke ekler ama bence :smiley:

Alp i gören varmı bu arada

Fırat Hoca'm bahsettiğimi elektrikçinin erişim bilgiler aşağıda

KÖSEOĞLU ELEKTRİK
Sadık KÖSE
0 312 285 1462
0 532 392 8667
Oğuzlar Mahallesi 45.nci Sokak
No:12/D Balgat / ANKARA

Sadık usta genelde pazar günleri yarım gün de olsa dükkanı açıyor,
Konya yolu güzergahından Balgat-eski demir köprü girişinden ulaşım çok kolay.

ben bu gün yanına uğrayıp konudan bahsettim, yardımcı olacağını, bir ara uğrarsan araç üzerinde konuşmanın daha sağlıklı olacağını söyledi,
bu arada "DEVRE KESİCİ" işini ihmal etme, bahsettiğim hırsızlığa karşı kontak bağlantılarını ayıracak bir düzenek değil, 50-70Mah değerini karşılayabilecek direk akü ile araç arasına takılacak olan bir düzenek, ben Peugeot minibüs için olanını 8-10 TL ye alıp kendim takmıştım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR