Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 25 Ocak 2012 #7,729 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: Mehmet abi ben 4 gündür kullanıyorum. Süper bişey Amatör Lisans sertifikası bile buldum Genişletmek için tıkla ... Bende arıyorum, inşallah bulurum... Hep sağdan sağdan yürüyorum yere baka baka, belki düşüren vardırda bulurum deyu deyu... ;D pardon mister ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: Mehmet abi ben 4 gündür kullanıyorum. Süper bişey Amatör Lisans sertifikası bile buldum Genişletmek için tıkla ... Bende arıyorum, inşallah bulurum... Hep sağdan sağdan yürüyorum yere baka baka, belki düşüren vardırda bulurum deyu deyu... ;D pardon mister ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 25 Ocak 2012 #7,730 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: sınava ikimizin yerinegir abi hasen haben nefark eder parasıyladegilmi biz 100tl verelim sınavsız olsun ;D . ;D . ;D . ;D . ;D Genişletmek için tıkla ... herbişiin şifresi var artık zati ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: sınava ikimizin yerinegir abi hasen haben nefark eder parasıyladegilmi biz 100tl verelim sınavsız olsun ;D . ;D . ;D . ;D . ;D Genişletmek için tıkla ... herbişiin şifresi var artık zati ;D ;D ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 25 Ocak 2012 #7,731 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: 3 kısa 1 uzun v s değil 1 kısa 1 uzun a y değil uzar gider ... Genişletmek için tıkla ... ;D ... . -. .. --. .. -.. .. ... . -. .. - .- - .-.. .. ... ..- -.. .- .-.. --. .. -.-. .. ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. TEKNIKISLEM' Alıntı: 3 kısa 1 uzun v s değil 1 kısa 1 uzun a y değil uzar gider ... Genişletmek için tıkla ... ;D ... . -. .. --. .. -.. .. ... . -. .. - .- - .-.. .. ... ..- -.. .- .-.. --. .. -.-. .. ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 25 Ocak 2012 #7,732 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. -take it easy boys, take it easy!!! please hepimiz kardeşiz ..youth advice.. : " be away truble " bilmem anlatabildim mi? cık
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. -take it easy boys, take it easy!!! please hepimiz kardeşiz ..youth advice.. : " be away truble " bilmem anlatabildim mi? cık
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 25 Ocak 2012 #7,733 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Başka türlü olmayacak http://www.youtube.com/watch?v=m5q4mDDhXxo&feature=related
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Başka türlü olmayacak http://www.youtube.com/watch?v=m5q4mDDhXxo&feature=related
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 25 Ocak 2012 #7,734 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serko' Alıntı: Başka türlü olmayacak http://www.youtube.com/watch?v=m5q4mDDhXxo&feature=related Genişletmek için tıkla ... burası ışık dağı mıydı? beynam mı? ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serko' Alıntı: Başka türlü olmayacak http://www.youtube.com/watch?v=m5q4mDDhXxo&feature=related Genişletmek için tıkla ... burası ışık dağı mıydı? beynam mı? ;D ;D
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 25 Ocak 2012 #7,735 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. benimde enson karar verdiğim araç tipi. reis28 bu işe el atacak
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. benimde enson karar verdiğim araç tipi. reis28 bu işe el atacak
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 25 Ocak 2012 #7,736 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. HmdTkmn' Alıntı: benimde enson karar verdiğim araç tipi. reis28 bu işe el atacak Genişletmek için tıkla ... 1) Reis yapar yapar yapar, yeterki aklına koysun 2) Hangi yerin ihalesinde bu Hamdi Abi? ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. HmdTkmn' Alıntı: benimde enson karar verdiğim araç tipi. reis28 bu işe el atacak Genişletmek için tıkla ... 1) Reis yapar yapar yapar, yeterki aklına koysun 2) Hangi yerin ihalesinde bu Hamdi Abi? ;D
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 25 Ocak 2012 #7,737 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. kürkçü dükkanı hesabı, Suzuki'ye yine dönüş olacak gibi
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 25 Ocak 2012 #7,738 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. http://youtu.be/pKyDmIsQSow İşte olay budur. Hepsi bi arada Murat Çelik le bana lazım olan budur işte
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. http://youtu.be/pKyDmIsQSow İşte olay budur. Hepsi bi arada Murat Çelik le bana lazım olan budur işte
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 25 Ocak 2012 #7,739 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: http://youtu.be/pKyDmIsQSow İşte olay budur. Hepsi bi arada Murat Çelik le bana lazım olan budur işte Genişletmek için tıkla ... ;D Ben sana esas lazım olanı biliom. Arjantin caddeye kardeşim, arjantin caddeye ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. jeomad' Alıntı: http://youtu.be/pKyDmIsQSow İşte olay budur. Hepsi bi arada Murat Çelik le bana lazım olan budur işte Genişletmek için tıkla ... ;D Ben sana esas lazım olanı biliom. Arjantin caddeye kardeşim, arjantin caddeye ;D
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 25 Ocak 2012 #7,740 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: ;D ... . -. .. --. .. -.. .. ... . -. .. - .- - .-.. .. ... ..- -.. .- .-.. --. .. -.-. .. ;D Genişletmek için tıkla ... -.-. .- -. -- ... .. -.+ -... ..-+ .- -. -.- .- .-. .-+ -.-. --- -.-+ -... ..- -. .- .-.. - - ..+ -... . -. ..+ -.-. . -.- .. -.-- ---- .-. --..+ -- . -.-. -... ..- .-. . -.+ +.-. ---- --. . .-.+ +- .... .- -+
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: ;D ... . -. .. --. .. -.. .. ... . -. .. - .- - .-.. .. ... ..- -.. .- .-.. --. .. -.-. .. ;D Genişletmek için tıkla ... -.-. .- -. -- ... .. -.+ -... ..-+ .- -. -.- .- .-. .-+ -.-. --- -.-+ -... ..- -. .- .-.. - - ..+ -... . -. ..+ -.-. . -.- .. -.-- ---- .-. --..+ -- . -.-. -... ..- .-. . -.+ +.-. ---- --. . .-.+ +- .... .- -+
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 25 Ocak 2012 #7,741 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: -take it easy boys, take it easy!!! Genişletmek için tıkla ... to my way of thinking, relax ...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: -take it easy boys, take it easy!!! Genişletmek için tıkla ... to my way of thinking, relax ...
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 25 Ocak 2012 #7,742 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Metin abi; Dün o kan durduran meretten bende aldım. Attım arabaya bi kutu.... Bilgine... Sağol... (Ne olduğunu yazmıyorum. Balcı "napçaksınız onu, napçaksınız onu....." diye dalga geçiyo" ;D ;D ) töbe töbe.... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ekipmanı, donanımı, amacı dışında kullanmayalım lütfen ;D kimin bagajında ne olduğu hala tam net değil sakatlık olmasın. adamın biri çıkaracak şimdi 20kg çekiç ya da 20 ton kriko al başına bela eheheheeee ehems öhe ehh ...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Metin abi; Dün o kan durduran meretten bende aldım. Attım arabaya bi kutu.... Bilgine... Sağol... (Ne olduğunu yazmıyorum. Balcı "napçaksınız onu, napçaksınız onu....." diye dalga geçiyo" ;D ;D ) töbe töbe.... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ekipmanı, donanımı, amacı dışında kullanmayalım lütfen ;D kimin bagajında ne olduğu hala tam net değil sakatlık olmasın. adamın biri çıkaracak şimdi 20kg çekiç ya da 20 ton kriko al başına bela eheheheeee ehems öhe ehh ...
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 25 Ocak 2012 #7,743 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. oky' Alıntı: Metin abi bu kadar malzemeyi kucucuk Cj ye nasıl yerleştirdin valla tebrikler .... Genişletmek için tıkla ... en arkada ve alttaki lazım oldu mu işin ucu tenteyi sökmeye kadar gidiyor : ama ne yapacaksın, yol hali, dağ başı, diyerek taşıyorum işte. bu arada LPG takıldıktan sonra arkada bir de 37 Litre LPG tankının olduğunu da belirteyim ...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. oky' Alıntı: Metin abi bu kadar malzemeyi kucucuk Cj ye nasıl yerleştirdin valla tebrikler .... Genişletmek için tıkla ... en arkada ve alttaki lazım oldu mu işin ucu tenteyi sökmeye kadar gidiyor : ama ne yapacaksın, yol hali, dağ başı, diyerek taşıyorum işte. bu arada LPG takıldıktan sonra arkada bir de 37 Litre LPG tankının olduğunu da belirteyim ...
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 25 Ocak 2012 #7,744 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serkan Hocam telsiz bağlantı aparatlarından borcumuz ne oldu cezamızı kessen, pazar a tedarikli gelelim.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serkan Hocam telsiz bağlantı aparatlarından borcumuz ne oldu cezamızı kessen, pazar a tedarikli gelelim.