Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,111,963

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

hamdi abi herkes farklı sever vatanını kimseyi alakadar etmemesilazım öylekişilere sormak gerek memmetcik fakfına nekadar yardım yapmış . sevgi yürektedir .kafana takdıgına bile degmez bence. gerci gerekeni yapmışsın

Etiketler

hamdi abi kücük bir örnek benlik birşey yok ama bende senin para resmini koymana kızdım ama benide alakadar etmez . yani böyle birşey olmalıydı bence

06kalıpçı57' Alıntı:
hamdi abi kücük bir örnek benlik birşey yok ama bende senin para resmini koymana kızdım ama benide alakadar etmez . yani böyle birşey olmalıydı bence
yahu nerde bende o kadar bir arada para :D
espiri anlamında attım.resmide netten aldım

şanzuman takozunu bu akşam servisten aldım yarın birara takarım araç hazır olur ama bayramın üçüncü günü çalışıyorum

tiskeli' Alıntı:
şanzuman takozunu bu akşam servisten aldım yarın birara takarım araç hazır olur ama bayramın üçüncü günü çalışıyorum
gözün aydın,eğer organize yapamazsanız bayram ertesi ilk hafta yapalım birşeyler hemde bayramlaşırız.ne dersiniz.

06kalıpçı57' Alıntı:
hamdi abi herkes farklı sever vatanını kimseyi alakadar etmemesilazım öylekişilere sormak gerek memmetcik fakfına nekadar yardım yapmış . sevgi yürektedir .kafana takdıgına bile degmez bence. gerci gerekeni yapmışsın
ya Mehmet Abim 10 numara adam valla :smiley:

06kalıpçı57' Alıntı:

o mesajda benim gördüğüm Hamdi Abi'nin kötü bir niyeti yoktu, iyi ki yaptı boşver, her mesajda bir hayır vardır hesabı :smiley:

06kalıpçı57' Alıntı:
hamdi abi benin kafa biraaz kalın mimlenme meselesini aydınlatırsan sevinirim
boş jişler müdürü olarak ben olaya el koyuyorum mim lenmek para anlaşılmayan cüm leler kafam karıştı bunu
bayram sonrası pazar günü hic bir etginlik olmasada bayram laşalım uygun biryerde konuşalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR