Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,109,895

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

son_kral_54' Alıntı:
serkan şu ihaleleri nasıl yada nereden takip edecem.
biraz arama yaptım ama eski ilanlar çıktı.

vallahi bilmiyorum ki Hamdi Abim, ihale işlerinden de hiç anlamam ama bu Hilux'lar nerde olur; Kızılay'da, Orman'da belki bir de DSİ'de

Serko' Alıntı:
vallahi bilmiyorum ki Hamdi Abim, ihale işlerinden de hiç anlamam ama bu Hilux'lar nerde olur; Kızılay'da, Orman'da belki bir de DSİ'de
neyse olmadı adamlarımızı devreye sokar zorla ihale açtırırız :D :D :D
ben işe gidem bari,ankara benden ekmek bekler. ;)

son_kral_54' Alıntı:
neyse olmadı adamlarımızı devreye sokar zorla ihale açtırırız :D :D :D
ben işe gidem bari,ankara benden ekmek bekler. ;)

hadi hayırlı işler www.tasis.gov.tr buraya da bak ara sıra

Askerde yapamadığım kamp faaliyetlerini sizlerle yapmamda destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

Metin hocam şanzuman hakkında ne dediğini anlayamadım. cok teknik olmuş. Yalnızz Japonlar L200 ün içine benim gibi cahiller için kullanma kılavuzu koymuşlar.

Orda yazıyodu. Lamba yanarsa murat dur parka al sonra bırak arac rolantide çalışsın lamba sönecektir diye.
Bende yaptım oldu.
Ha bide anladımki L200 e 5 k lik dik rampada okadar (160 km/h) basıp asılmamak lazımmış anlaşılan, hassas araç tabi hemen lamba yakıyoooo

Size soruyomki bakem biliyonuzmu diyeee yada kitap dışı ekstrem bişi varmı diye ?
Bende sizi sınıyom yaniiii
Elin japonu düşünmüş baksana çözümü bilem yazmışlar
ben bu kitabı iyi okumam lazım anlaşılan

herkeze günaydın,hayırlı işler.
tiskeli' Alıntı:
hamdi abi yenimahalledeki cj ye baktınmı
cj serisi uzun yolda beni biraz yoracağından şimdilik ikinci planda.
üç kapı 2.6 pajero yada 2.8 hilux peşindeyim acele etmeden.
Serko' Alıntı:
hadi hayırlı işler www.tasis.gov.tr buraya da bak ara sıra
teşekkürler.yanlız fiyatları bana biraz fazla geldi.
mesela 95 choreke'ye 15 demişler.

Hamd Bey,

Hilux almadan önce, binmenizi öneririm.
Çok sağlam ve arazi için ideal bir araba ancak,
sürücü kabini çok alçak ve arazide çok fazla zıpladığı söyleniyor.
Siizin , arazide sürüş tekniğiniz biraz sert bu nedenle
size önerim, Landcruiser.

Kalıpcı Mehmet Arkadaşımızın aracısizin için bence ideal.
Birde bu aracı alan hiç zarar etmez.

Selamlar
Bülent Koçoğlu

teşekkürler bülent bey.toyotanın bj 70 seriside var aklımda.gel gelelim fiyatları biraz uçuk.
mehmet ustamın aracıda rahat ve sağlam,lakin ben arazide biraz atılgan olsun istiyorum.

kısa şasi fronteralara bayılıyorum[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]uzunuda fena sayılmaz

103-0320_img.jpg

bethscamers054.jpg

wess016.jpg

2010-052-UT.jpg

indexffff.jpg

jeomad' Alıntı:
Askerde yapamadığım kamp faaliyetlerini sizlerle yapmamda destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

Metin hocam şanzuman hakkında ne dediğini anlayamadım. cok teknik olmuş. Yalnızz Japonlar L200 ün içine benim gibi cahiller için kullanma kılavuzu koymuşlar.

Orda yazıyodu. Lamba yanarsa murat dur parka al sonra bırak arac rolantide çalışsın lamba sönecektir diye.
Bende yaptım oldu.
Ha bide anladımki L200 e 5 k lik dik rampada okadar (160 km/h) basıp asılmamak lazımmış anlaşılan, hassas araç tabi hemen lamba yakıyoooo

Size soruyomki bakem biliyonuzmu diyeee yada kitap dışı ekstrem bişi varmı diye ?
Bende sizi sınıyom yaniiii
Elin japonu düşünmüş baksana çözümü bilem yazmışlar

ben bu kitabı iyi okumam lazım anlaşılan

sen bizi boşver, aracı daha fazla sınama; herşeyi hatalarla öğrenecek kadar vakit yok bu dünyada, biraz da önsezilerle hareket etmek gerek...

ttos' Alıntı:
sıkma canını metin hocam askerliğin en guzelini bence sen yapmışsın görmüşsün gecirmişsin bizler halt etmişiz yazması basit ama şu zamanda yasanan verilen şu şehitlerde yerinde olmak isterdim isterdim ki bu şerefsizlerin.........;)

eyvallah Sefer Hoca'm
yok yahu bi halt bildiğimizden değil,
git dediler, gittik sadece
amma
o nakta nokta dediğin kısmı İYİ doldurdum diyebilirim ;)

arkadaşlar Pazar günü kısa bir gezi yapalım mı? mesela İvedik TÜV önünde buluşup; Memlik'ten Güvenç'e gitsek.
Toprak hala kuru ama olsun, meşelik ve dar yollar da güzel olur, hem mesafe de yakın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR