Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,108,889

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Haymana'daki durum bu...

P1110271_r.JPG

P1110283_r.JPG

P1110285_r.JPG

11 ARALIK 2011 Muhtemel Program

buluşma: saat 09.00 Opet Taymek önü.
hareket: saat 09.30 teker dönecek şekilde, geç kalana ceza.
hedef: Kazan, Kılıçlar Köyü, Sürsefa Çamlığı (1250 Rakım)
amaç: yeme gezme iyi vakit geçirme Kuzey yönüne intikal
yol: gidiş-dönüş 128km asfalt, 15km oyun alanı

katılımcılar kendi ikmal-iaşe işini kendi hallediyor
gidiş-dönüş toplamda max. 140-160 km. yol yapılarak,
gezi-piknik-orta derece sertlikte off-road ağırlıklı,
50cm yi geçen su geçişlerinden olabildiğince uzak durarak
azılıp geri dönülecek.

Piknik alanı kısmen binek araç ile ulaşılabilir şekildedir.

Gelirim Diyenler
Mehmet AKKOCA
Murat BALCI
Ben (Metin ÖZEL)

Bir İhtimal Diyenler
Hamdi TEKMEN
Hüseyin ERTAS
Şevki ARSLAN
Amir GANJAVI
Murat ÇELİK
Mehmet Ali

Kimliği Deşifre Olmasın Diye Misafir Olarak Bakıp "Ulan Bu Herifler Gene Nereye Gidiyor, Bendemi Gitsem Şunlarla" Diyenler
sayısı belli değil

Son Dakikacılar
sayısı belli değil, okuyupta katılmak isteyenler.

muhtemel liste ve program her türlü yorum-öneri ve değişikliğe açıktır.

Biz geliyoruz Metin Hocam. Aracımızın hayati şeyleri yapıldı , yürür hale getirildi. Ufak tefek şeyleri pazartesiden sonra hallettireceğiz. Telsizimiz de var.

Sabah görüşürüz. :smiley:

ekinox' Alıntı:
Biz geliyoruz Metin Hocam. Aracımızın hayati şeyleri yapıldı , yürür hale getirildi. Ufak tefek şeyleri pazartesiden sonra hallettireceğiz. Telsizimiz de var.

Sabah görüşürüz. :smiley:

gözünüzaydın Mehmet Ali abi, iyi eğlenceler diliyorum

[/quote]

Teşekkürler Serkan. Sen gelemiyorsun değil mi? Karlı fotoğraflar çok güzel , o taraf daha iyi galiba. Ben aslında Andoff'un Ballıkuyumcu köyünün altındaki pistini merak ediyorum , bir hafta sonu orda etkinlik yapsak iyi olur , hem çok yakın.

yarın sabah annem İrand'dan geliyor bu yüzden katılamıyoruz, ama bir ihtimal kaçabilirsek ararım.
gidenlere iyi eğlenceler, bizim yerimize hem yiyin için hem de azın eğlenin. ;D ;D ;D ;D ;D ;)

Amir Ganjavi' Alıntı:
yarın sabah annem İrand'dan geliyor bu yüzden katılamıyoruz, ama bir ihtimal kaçabilirsek ararım.
gidenlere iyi eğlenceler, bizim yerimize hem yiyin için hem de azın eğlenin. ;D ;D ;D ;D ;D ;)

Abi, senin de gözünaydın

ekinox' Alıntı:

Teşekkürler Serkan. Sen gelemiyorsun değil mi? Karlı fotoğraflar çok güzel , o taraf daha iyi galiba. Ben aslında Andoff'un Ballıkuyumcu köyünün altındaki pistini merak ediyorum , bir hafta sonu orda etkinlik yapsak iyi olur , hem çok yakın.

evet, ben 4 gün burdayım. oraya da gideriz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR