Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,021,503

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

fırat bey elinizdeki araç bence sizin için yeterli ileride aracınızı fırsat buldukca araziye daha iyi hazırlayabilirsiniz yada bu işe daha profesyonelce yaklaşmak istediğinizde alternatifleri daha bilinçli değerlendirebilirsiniz ayrıca anladığım binek aracınızda zaten var onun için şimdilik bu şekilde devam edip boşa masraf çıkarmayın derim :smiley:

Etiketler

Fırat'ın arabası benim gözümde çok kıymetli, keşke satmasa ve toparlayıp, arazide dağıtmadan saklayabilse ne güzel olur...

Serko' Alıntı:
Fırat'ın arabası benim gözümde çok kıymetli, keşke satmasa ve toparlayıp, arazide dağıtmadan saklayabilse ne güzel olur...

bende aynı şekilde düşünüyorum serkan :smiley:

YILIN İLK KAR ORGANIZASYONU DİYELİM GÜZARGAH ŞEVKİ BEYLERİN KÖYÜ MEŞHUR ILICA KÖYÜ BATAKLIK TABİ KAR VARSA YOKSA IŞIKDAGI BİRDE YILIN SON GEZİSİ BUYRUN TABİ YANINDADA KUZU ÇEVİRMEMİ OLUR HAŞLAMAMI ONU ŞEVKİ ABİ BİLİR ALIŞVERİŞ ŞEVKİ ABİYE AYİT HARCAMA TEK KİŞİDEN CIKCAK BİZDE ONA VERMEYİZ ;D ;D ;D ;D
25 ARALIK 2011 PAZAR BULUŞMA YERİ HARİKALAR DİYARI ÖNÜ
SAAT 09.00 HAREKET EN GEÇ 09.30 OLCAK ŞEKİLDE ORDA OLALIM
TELSİZLER ...5.00 OLSUN
İLETİŞİM CEP MURAT BALCI (0533 594 55 DOKSAN ALTI
LİSTEYE BAŞLAYALIM VARIM DİYENLER HA MAŞALLAH :D :D

1.MURAT BALCI 2 KİŞİ ::smiley:
2.METİN ÖZEL 1 KİŞİ ;D
3.CUMHUR ABİ 4 KİŞİ AİLE ::smiley:
4.MEHMET ABİ 4 KİŞİ AİLE ;D
5.SERKAN BEY 2-3 KİŞİ :eek:
6.MURAT ÇELİK 2 KİŞİ :-*
7.MEHMET ALİ BEY 2 KİŞİ AİLE :D
8.FATİH KARDEŞ 2 KİŞİ AİLE ;)
9.MEHMET ÇAKMAK 2 KİŞİ ::smiley:
10.FARUK ŞEKERÇİ 4 KİŞİ ;D
11.AMİR VE KEZBAN HN 2KİŞİ AİLE ;)
12.OKTAY BEY HABER VERCEK SUPRİZ ::smiley:SAAT 12 .00 CİVARI KATILCAK
13.HASAN BEY 3 KİŞİ ;D
14.BÜLENT BEY 2 KİŞİ ::smiley:

murat çelik' Alıntı:
YILIN İLK KAR ORGANIZASYONU DİYELİM GÜZARGAH ŞEVKİ BEYLERİN KÖYÜ MEŞHUR ILICA KÖYÜ BATAKLIK TABİ KAR VARSA YOKSA IŞIKDAGI BİRDE YILIN SON GEZİSİ BUYRUN TABİ YANINDADA KUZU ÇEVİRMEMİ OLUR HAŞLAMAMI ONU ŞEVKİ ABİ BİLİR ALIŞVERİŞ ŞEVKİ ABİYE AYİT HARCAMA TEK KİŞİDEN CIKCAK BİZDE ONA VERMEYİZ ;D ;D ;D ;D
25 ARALIK 2011 PAZAR BULUŞMA YERİ HARİKALAR DİYARI ÖNÜ
SAAT 09.00 HAREKET EN GEÇ 09.05 OLCAK ŞEKİLDE ORDA OLALIM GEÇ KALANA AĞIR CEZA !!
TELSİZLER ...5.00 OLSUN
İLETİŞİM CEP MURAT BALCI (0533 594 55 DOKSAN ALTI
LİSTEYE BAŞLAYALIM VARIM DİYENLER HA MAŞALLAH :D :D

1.MURAT BALCI 2 KİŞİ ::smiley:
2.METİN ÖZEL 2 KİŞİ AİLE ;D (Nazlı kızım çok bunaldı derslerden ...)
3.CUMHUR ABİ 4 KİŞİ AİLE ::smiley:
4.MEHMET ABİ 4 KİŞİ AİLE ;D
5.SERKAN BEY 2-3 KİŞİ :eek:
6.MURAT ÇELİK 2 KİŞİ :-*
7.MEHMET ALİ BEY 2 KİŞİ AİLE :D
8.FATİH KARDEŞ 2 KİŞİ AİLE ;)
9.MEHMET ÇAKMAK 2 KİŞİ ::smiley:
10.FARUK ŞEKERÇİ 4 KİŞİ ;D
11.AMİR VE KEZBAN HN 2KİŞİ AİLE ;)
12.OKTAY BEY HABER VERCEK SUPRİZ ::smiley:SAAT 12 .00 CİVARI KATILCAK
13.HASAN BEY 3 KİŞİ ;D
14.BÜLENT BEY 2 KİŞİ ::smiley:

Ben gedim ankaraaaaa
Karida getirdim. Sabaha gorursunuz gelen kari ben yasadim. Aracin lastikler tertemiz gerisi kar ve buz kalibi. Sileceklerimin suyu bilem dondu yolda

Sabah gorusmek uzere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR