İyiyim abi, Şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın?Ama abi ben orda kanal lift veya rampa felan görmemiştim... Yenimi koydular...? Alt yıkama jetonla mı? ??? ??? ???
Kafam karıştı valla... ??? Bi aydınlatsan Ömer abi...

Öyle bi imkan varsa yağmurluğu çeker dalarım valla

kendi kendimize işimizi halledelebileceğimiz bi yer varsa süper yani... Tertemizde bırakırım ortalığı, birdahakine yüzüm olur gitmeye...
Anlaşsakta ahbap olsakta adamlar o kadar çamurun belasını çekmek istemiyor artık.
Geçen gün birinde alt yıkamanın sonuna doğru kanal tıkandı. Çok mahçup oldum adamlara. Bende bi kürek alıp girdim kanala. Resmen iki buçuk el arabası çamur çıkardık kanldan. Gerçi bu sefer ihmal etmiştim, iki gezilik çamur biriktirmiştim.
Yıkama yerinin patronu 100 liraya bile bu iş yaplımaz felan dedi durdu. haklı admlar valla. Herşey para değil. Üzüldüm... Sevmeseler beni samimiyetimi bilmeseler valla tazyikle kovalıcaklar

neyse öpüştük koklaştık, esprileştik

ama bida yüzüm tutmaz o kaadr çamurluyken oraya gitmeye...
Bide titizleniyorum, mercekli zoomlu felan fenerle giriyorum ustayla arabanın altına. Görünen yerlerdekiler zaten dökülmüş oluyorda kafayı kaldırıp feneri tutunca faciyı görüyorsun. Rock slider ların arkasından, şanzmanla kupa arasından felan inanılmaz çamur çıkıyor.
Herkese mis gibi bi haftasonu dilerim...
Selamlar...