Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,108,722

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

cidowsky' Alıntı:
valla alp benim piggy'nin altı sizinkiler kadar kirlenmiyo sizinkilerinin yanında temizlenmiş kremlenmiş pudralanmış bebek totosu gibi kalır ;D ;D

:smiley: :D ;D

Etiketler

dopamin' Alıntı:
Hamdi bey opet deki yıkamacı demek o yüzden bana dövecek gibi bakıyormuş 3 defa 2 lira attım makineye yine temizlenmedi her yer çamur oldu bir daha gittiğimde abi köyde battım masalını da yemez çamurları biraz döküp gideyim bari

Hamdi abinin dediği yer sizinle gece karşılaştığımız yer mi Ömer abi?

Selamlaaarrr :smiley:

dopamin' Alıntı:
Merhaba nasılsın alp iyisindir inşallah. evet o benzinlik

İyiyim abi, Şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın?Ama abi ben orda kanal lift veya rampa felan görmemiştim... Yenimi koydular...? Alt yıkama jetonla mı? ??? ??? ???

Kafam karıştı valla... ??? Bi aydınlatsan Ömer abi... :smiley: Öyle bi imkan varsa yağmurluğu çeker dalarım valla :smiley: kendi kendimize işimizi halledelebileceğimiz bi yer varsa süper yani... Tertemizde bırakırım ortalığı, birdahakine yüzüm olur gitmeye...

Anlaşsakta ahbap olsakta adamlar o kadar çamurun belasını çekmek istemiyor artık.
Geçen gün birinde alt yıkamanın sonuna doğru kanal tıkandı. Çok mahçup oldum adamlara. Bende bi kürek alıp girdim kanala. Resmen iki buçuk el arabası çamur çıkardık kanldan. Gerçi bu sefer ihmal etmiştim, iki gezilik çamur biriktirmiştim.
Yıkama yerinin patronu 100 liraya bile bu iş yaplımaz felan dedi durdu. haklı admlar valla. Herşey para değil. Üzüldüm... Sevmeseler beni samimiyetimi bilmeseler valla tazyikle kovalıcaklar :smiley: neyse öpüştük koklaştık, esprileştik :smiley: ama bida yüzüm tutmaz o kaadr çamurluyken oraya gitmeye...
Bide titizleniyorum, mercekli zoomlu felan fenerle giriyorum ustayla arabanın altına. Görünen yerlerdekiler zaten dökülmüş oluyorda kafayı kaldırıp feneri tutunca faciyı görüyorsun. Rock slider ların arkasından, şanzmanla kupa arasından felan inanılmaz çamur çıkıyor.

Herkese mis gibi bi haftasonu dilerim...

Selamlar...

Alfonse' Alıntı:
İyiyim abi, Şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın?Ama abi ben orda kanal lift veya rampa felan görmemiştim... Yenimi koydular...? Alt yıkama jetonla mı? ??? ??? ???

Kafam karıştı valla... ??? Bi aydınlatsan Ömer abi... :smiley: Öyle bi imkan varsa yağmurluğu çeker dalarım valla :smiley: kendi kendimize işimizi halledelebileceğimiz bi yer varsa süper yani... Tertemizde bırakırım ortalığı, birdahakine yüzüm olur gitmeye...

Anlaşsakta ahbap olsakta adamlar o kadar çamurun belasını çekmek istemiyor artık.
Geçen gün birinde alt yıkamanın sonuna doğru kanal tıkandı. Çok mahçup oldum adamlara. Bende bi kürek alıp girdim kanala. Resmen iki buçuk el arabası çamur çıkardık kanldan. Gerçi bu sefer ihmal etmiştim, iki gezilik çamur biriktirmiştim.
Yıkama yerinin patronu 100 liraya bile bu iş yaplımaz felan dedi durdu. haklı admlar valla. Herşey para değil. Üzüldüm... Sevmeseler beni samimiyetimi bilmeseler valla tazyikle kovalıcaklar :smiley: neyse öpüştük koklaştık, esprileştik :smiley: ama bida yüzüm tutmaz o kaadr çamurluyken oraya gitmeye...
Bide titizleniyorum, mercekli zoomlu felan fenerle giriyorum ustayla arabanın altına. Görünen yerlerdekiler zaten dökülmüş oluyorda kafayı kaldırıp feneri tutunca faciyı görüyorsun. Rock slider ların arkasından, şanzmanla kupa arasından felan inanılmaz çamur çıkıyor.

Herkese mis gibi bi haftasonu dilerim...

Selamlar...

Günaydın alp inan gittiğimde hiç sağa sola dikkat etmedim rampası filan var mı diye ama 2 tl atıyorsun self servis iki dakika fıs fıs ediyor hop yeniden iki tl valla nasıl kaçacağımı bilemedim aracı yıkayıp çıktığımda atına baktım tarlayı istasyona taşıdığımı gördüm. sana da iyi hafta sonları sağlıcakla kal

rampa neym yok,dediğim gibi teker yanındaki çamurları döküp öyle gidiyorum.
yani anlayacağınız geride pek iz bırakmıyorum. ;)
alp senin bahsettiğin gibi hiç araç yıkamadım,yıkamayada niyetim yok ;D
kıyıda köşedeki çamurlar demirle şaseyle özdeşleşiyorlar aralarına girmem :D :D :D

En az 5 yıkamacın olacak, başa dönene kadar unutuluyorsun :smiley:
Alanya'da hemen hemen her benzinlikte otomatlar var, keşke Ankarada'da olsa...
Bu arada çamur arabaya çok zarar veriyor, alt tablaları en son alt yıkamadan sonra zımparalayıp, boyadım, boyadan yine eser kalmamış, çamurlu havalar bitince pütür atmak da fayda var...

dopamin' Alıntı:
Günaydın alp inan gittiğimde hiç sağa sola dikkat etmedim rampası filan var mı diye ama 2 tl atıyorsun self servis iki dakika fıs fıs ediyor hop yeniden iki tl valla nasıl kaçacağımı bilemedim aracı yıkayıp çıktığımda atına baktım tarlayı istasyona taşıdığımı gördüm. sana da iyi hafta sonları sağlıcakla kal

Ankadım abi... Teşekkürler...

Serko' Alıntı:
En az 5 yıkamacın olacak, başa dönene kadar unutuluyorsun :smiley:
Alanya'da hemen hemen her benzinlikte otomatlar var, keşke Ankarada'da olsa...
Bu arada çamur arabaya çok zarar veriyor, alt tablaları en son alt yıkamadan sonra zımparalayıp, boyadım, boyadan yine eser kalmamış, çamurlu havalar bitince pütür atmak da fayda var...

Doğrudur. Katılıyorum...

tiskeli' Alıntı:
benim o tür sorunlarım yok çünkü aracı çizilmesin diye yıkamıyorum

Şuna off road delilleri açığa çıkmasın diye yıkamıyorum desene... ;D

TEKNIKISLEM' Alıntı:
aha da benim kafada biri daha,
zati çok sulayınca ya içinde ot bitiyor, ya da distribitöre su kaçıyor.

;D ;D

Bundan yıllar yıllar önce 76 Cj5m vardı. Hazır araçtı, yarışçam diye almıştım.
Sonra nasip olmadı yarışmak. Kamyona yükledim bunu, birlikte Antalya'ya gittik çalışmaya...

Cj leri iyi tanımıyordum o zaman. Competetion hazırlanmış aracı biraz şehirli yapıyım diye Ankara'da uğraşırken tabanındaki orjinal delikleri farketmiş hatta bazılarını kaynakla kapatmıştım :smiley:

Sonra Antalya' ya gidince ilk gün tenteyi söktüm, çalıştığım otelin lojmanındaki yatağın altına sürdüm...
Sonra camı yatırdım...

İlk izin günümde yıkayım dedim... Koltuklar felanda suni deri, suya dayanıklı gibi, içinede hortumu tutuverdim....
İşte o zaman tabandaki deliklerin işlevini anladım ;) ;) ;)

Şimdiki makinamdada davlumbazların içinde ot bitiyor, ön kapıları açınca menteşe civarları çayır gibi. Geçenlerde yonca çıkmıştı valla... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR