Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,076,922

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

TOPUZ19' Alıntı:
Fırat bey;
Doğacak yavrunuz sağlıklı sıhhatlı ,ailesine ,vatanına ,milletine hayırlı evlat olur inşallah.....

Amin, inşallah, Allah sizlere de sağlık sıhhat uzun ömürler versin.
Çok teşekkürler,

huseyın sarıcıcek abı hafta sonu etkınlık olacak galıba kızılcahamamda olacak gıbı gozukuyor serkan kardesımız organıze edıyor her zaman beklerız abı gorusmek uzere bekmezımızı unutma abı

:-* :-*canım metınım helalsana bukadar duyarlı olman gercekten harıka tebrık edıyorum senı ne mutlu annene ve babana senın gıbı evlatları var gercektende bende cok uzulurum buyuk kucuk kesılen agaclara evlat gibidirler zamanla buyurler parayla pulla olacak seylerdegıldırler herkes anlamaz :-* :-* :-* :-*

Hüseyin selamlar, biz Cumartesi günü kamplı gidiyoruz Kızılcahamam'a, bekleriz. İstersen Pazar günü Mehmet Ustamla da gelebilirsin.

Mehmet ustam,Serkan hocam;
İnanın gelmeyi çok istiyorum ancak Pazar günü nöbetim var çalışacağım ama aklım sizlerde olacak..
Kısmet başka gezilere inşallah...
Sizlere şimdiden bol eğlenceli,kazasız,problemsiz bir etkinlik geçirmenizi diliyorum..
Herkese selamlar,saygılar......

dert değil Hüseyin Hocam, artık sezonu açtık, 2 haftada bir gideriz, bir daha ki sefer inşallah

seyahatten yenı geldım pazar sabah 9.30 taymekten kızılcahamama arkadasların yanına gıdedecegım gelmek ısteyen olursa gorusuruz

06kalıpçı57' Alıntı:
seyahatten yenı geldım pazar sabah 9.30 taymekten kızılcahamama arkadasların yanına gıdedecegım gelmek ısteyen olursa gorusuruz
Hoş geldin mehmet usta.
çağrın pikniğe gider gibi olmuş biraz.
Bu çağrın grup içinse sorun yok.(zira araçlarımızın hepsi vinçli,yükseltmeli,telsizli ve mt lastikli )
grup dışıysa gelecek arkadaşların araçları yapılımı,kötü yollara vuracaklarmı,kırmayı göze alacaklarmı,
gruba uyumlu olacaklarmı vs,vs,
sonra sen bizi nerelere sürükledin,nerelere soktun demesinler ;)
kızıp ağzına acı biber sürerler bak,demedi,deme ;) :D :D

şimdi serkanla görüştüm,ara,ara telefon çekiyormuş ve girip çıktıkları yerleri karıştırmışlar.
oldukça içeriye girmişler ve rotayı geleceklere nasıl açıklayacam diyor.biz bile nerede olduğumuzu bilmiyoruz diyor.
gideceklerin bunu göz önüne alması önemle duyurulur.

son_kral_54' Alıntı:
þimdi serkanla görüþtüm,ara,ara telefon çekiyormuþ ve girip çýktýklarý yerleri karýþtýrmýþlar.
oldukça içeriye girmiþler ve rotayý geleceklere nasýl açýklayacam diyor.biz bile nerede olduðumuzu bilmiyoruz diyor.
gideceklerin bunu göz önüne almasý önemle duyurulur.

:D auuvvv :D ayilar cikabuluu das dusebuluuu :D aman diyim amanin amanin :D

haklısın hamdı abı ::smiley: bızımle gelecek arkadasların cogu zor yolları tercıh ettıgımızı bılıyorlardır ::smiley: dıye dusundum ama dedıgın dogru :-\ gelecek arkadaslar hamdı abının dedıklerıne aracları uymayan arkadasların dıkkatıne zoryerlerden gececegız bılgınıze ;D ;D ;D yemeyen gelmesın ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR